Televisie

DvddVD arcam dv 137 afspelen op philips 4k 6500 serie tv?

Dat viel tegen; op mijn “oude” plasma panasonic tv was het beeld bij afspelen nagenoeg perfect zonder rare artefacten. Nu ,bij het afspelen van de arcam op een 4k tv philips 6500 serie, is het beeld vaak vaag.zijn kleuren zeer overdreven. Het afspelen van dvd.s bijv. Paris Texas is niet echt aangenaam.

Waarschijnlijk is hier geen oplossing voor;het verbaast me dat er in reviews nergens wordt gesproken over ervaringen met “gewone” high end dvd spelers.

met een groet,

Bert Rentinck.

 

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Anoniem
05 februari 2019 om 12:45

Hoi Bert, je bent van een topper naar een tobber gegaan. Plasma was superieur. Nu heb je een low budget toestel. Vandaar het verschil!

0

Sir oled
05 februari 2019 om 17:29

Beste,

Het up scalen van een dvd door de Philips zal toch beduidend enkele trapjes lager staan dan wat de Plasma in zijn mars had. Om zelfde beeld kwaliteit te evenaren zal je toch minstens een high end oled moeten van stal halen en waarschijnlijk zal in het geval van de oled met dvd het niet halen van de plasma dus inderdaad weinig aan te doen maar misschien in de toekomst je wat beter informeren door bv deze website wat meer te raadplegen.

Nog een prettige dag verder !

0