Android

Met Asus MeMO Pad HD 7 toegang tot alle apps van de app store?

Heb je met de Asus MeMO Pad HD 7 toegang tot alle apps van de google app store? Ik heb ervaren dat dit bij een trekstor tablet niet het geval is. Veel van de apps zijn dan iet compatible. Ik ben met name op zoek naar de acsi camping app. We zijn op zoek naar een tablet zodat op vakanties de laptop niet meer mee hoeft. We gebruiken dan internet, mail, simpele spelletjes en de campinggids. Welke tablet zou dan geschikt zijn? Maximaal 7 of 8 inch.

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (2)

Anoniem
23 februari 2014 om 09:05

Ik zou eens naar de Galaxy tab 7 of 8 van Samsung kijken.

Hebben momenteel scherpe aanbiedigen.

0

Martijn Chel
23 februari 2014 om 12:16

Niet zo scherp als 140 euro voor de MeMO Pad HD 7. In onze optiek is dat een van de betere goedkope tablets. En ja, je kunt vrijwel alle apps downloaden. Echter, het is aan de ontwikkelaar van een app om voorwaarden in te stellen, bijvoorbeeld over de resolutie, de ppi en het formaat. Er is dus nooit een garantie helaas.

0