Audio Receivers en versterkers

Apparatuur aansluiten advies?

Ik heb een ultima II millbank en een inkel pp 821 pre amplifier en een bose 102 systeem controller en een cd speler en een behinger nou wil ik die compineten aan mekaar aansluiten kan iemand mijn vertellen hoe ik alles met elkaar moet verbinden alvast bedankt

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (4)

Bart de la Fosse
28 april 2021 om 11:46

Dit is voornamelijk apparatuur die werd gebruikt in het (semi-)professionele circuit. Denk aan zalen en cafe's. Het valt buiten ons expertisegebied. Je vraag zal wellicht kunnen worden beantwoord in een gespecialiseerd forum of bij een website op het gebied van professioneel licht en geluid.

0

Tiana
29 april 2021 om 14:20

Oke dank u voor u antwoord en kunt u me misschien vertellen waar ik zo forum kan vinden
Ik wil namelijk geheel vrijwillig en belangeloos voor de mensen een keer per maand op een zaterdag avond een dansavond voor minderbedeelde mensen orginaseren maar dan moet de muziek het wel doen🤔🤔🤔

0

Bart de la Fosse
29 april 2021 om 20:25

Hoewel de groep "Toen Was HiFi Heel Gewoon" op Facebook niet direct is opgericht voor vragen over professionele apparatuur, zou ik het toch daar eens proberen (wel even lid worden van die groep). Daar zit heel veel kennis. Maak wel even een paar foto's van het materiaal om je vraag te ondersteunen.

0

Bart de la Fosse
29 april 2021 om 20:25

Hoewel de groep "Toen Was HiFi Heel Gewoon" op Facebook niet direct is opgericht voor vragen over professionele apparatuur, zou ik het toch daar eens proberen (wel even lid worden van die groep). Daar zit heel veel kennis. Maak wel even een paar foto's van het materiaal om je vraag te ondersteunen. Alternatief is de groep "reparatiehoek licht en geluid" op FB.

0