Weber presenteert slimme gasbarbeques met wifi, bluetooth en meer

10 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
weber-gasbbq-slim

Weber heeft een nieuwe gasbarbeque aangekondigd die voorzien is van slimme functies, dankzij wifi, bluetooth en andere zaken.

Weber brengt de laatste jaren steeds meer slimme producten op de markt, die informatie kunnen overbrengen via zaken als wifi en bluetooth. Daar komt nu een slimme gasbarbeque bij, die je kan helpen in de zomer de beste burgers te bakken.

Slimme gasbarbeque van Weber

De nieuwe Weber-lijn bestaat uit een aantal modellen. Zo beschikt de bbq over een temperatuursensor waarmee je kunt checken hoe warm het gerecht is van binnen, terwijl je lekker staat te grillen. Handig voor mensen die dit niet zo vaak doen of bbq’ers die bezig zijn met een grote steak.

Bovendien krijg je in de app van de fabrikant tips voor het bakken, evenals complete stappenplannen, timers en recepten. Zo weet je precies hoe warm een bepaald gerecht moet zijn op welk moment. En je krijgt een notificatie op je smartphone wanneer je iets moet omdraaien.

Advertentie

Een andere, handige toevoeging is dat je kunt zien hoeveel gas er nog in de tank zit, mocht je zo’n model hebben. Je krijgt dan vanzelf een notificatie wanneer de gastank bijna leeg is, zodat je dus niet voor verrassingen komt te staan.

Het is nog niet duidelijk of de verschillende barbeques ook naar Nederland komen. Maar in de Verenigde Staten lanceert het bedrijf enkele modellen, met prijzen die variëren van 1.029 tot 1.349 dollar. Die modellen beschikken bovendien over led-lampjes, zodat je ook in de avond ziet wat je staat te doen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)