Vleesthermometer iGrill mini waarschuwt je smartphone als het vlees gaar is

29 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
iGrill mini vleesthermometer

Voor 24 dollar is hij bij webwinkel Amazon.com te koop: de slimme iGrill mini vleesthermometer, die je telefoon laat waarschuwen wanneer het vlees gaar is.

iGrill mini

Niet alleen koelkasten, wasmachines en andere grote keukenapparaten worden steeds slimmer, fabrikanten hebben ook aandacht voor de kleinere devices. Zoals deze bluetooth-vleesthermometer De iGrill mini neemt mensen die eigenlijk meer te doen hebben dan koken, werk uit handen. Je hoeft niet meer van tijd tot tijd met de vleesthermometer in het vlees te prikken, waarvoor de oven open moet en je een hele walm warme vleeslucht in je gezicht krijgt. Je laat in plaats daarvan de pen gewoon in het vlees zitten. En als de van tevoren ingestelde temperatuur is bereikt, zegt je smartphone dat het tijd is om aan tafel te gaan.

Bluetooth vleesthermometer

De vleesthermometer is voorzien van een module met een schermpje, waarop wordt aangegeven welke temperatuur het vlees heeft. Dat kan alles zijn tussen -22 tot 300 graden Celsius. De iGrill mini maakt contact met je smartphone (of tablet) via bluetooth, en belooft vijftien meter bereik. De batterij die erin zit, geeft 150 uur lang stroom en de onderdelen zijn met magneetjes aan bijvoorbeeld de oven te bevestigen.

Reacties (0)