Mi Smart Clock van Xiaomi is een slimme wekker met Google Assistant

08 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Mi Smart Clock

Xiaomi heeft vandaag de Mi Smart Clock gelanceerd. In feite is dit Xiaomi's variant op de Google Nest Hub, maar dan in een klein jasje.

De Mi Smart Clock is een slim display met Google Assistant, maar dan met een compact en minimalistisch design. Een kleinere versie van de Google Nest Hub en daardoor perfect voor op het nachtkastje. Zo beschikt deze slimme wekker over een touchscreen van 3,97-inch in een resolutie van 800 bij 480 pixels. Je kunt het weer opvragen, de kalender weergeven of gebruikmaken van de optie om foto’s weer te geven. Zo kun je je eigen gemaakte foto’s laten tonen en fungeert de slimme wekker als digitaal fotolijstje.

De Mi Smart Clock beschikt over een Sunrise Alarm Modus om de helderheid van het scherm geleidelijk aan te verhogen. Hierbij zal ook het alarmgeluid langzaam luider worden, om zo rustig wakker te worden.

Uiteraard beschikt deze slimme wekker over Google Assistant en ingebouwde Chromecast. Je kunt dus perfect muziek afspelen op deze slimme wekker. Daarnaast kan het als smarthomehub dienen voor controle over het slimme huis en kun je beelden van je beveiligingscamera’s tonen. De slimme wekker heeft afmetingen van 113 x 68 x 81,5 mm, weegt 272 gram en heeft tevens bluetooth 5.0 aan boord. Ook vind je een micro-usb-poort op de slimme wekker. Bovenop beschikt dit model over enkele fysieke knoppen. Het beschikt verder over twee far-field microfoons, een 1,5″ full frequency speaker en 1 GB werkgeheugen en 4 GB opslaggeheugen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Mi Smart Clock lanceert volgende maand. Vanaf half februari is deze slimme wekker verkrijgbaar met een adviesprijs van 49,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)