Meer bewijs gevonden voor Samsung Galaxy Home Mini

30 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Home

Er is meer bewijs gevonden voor het bestaan van de Samsung Galaxy Home Mini, een kleine slimme speaker voor in je smarthome. Het apparaat is namelijk opgedoken in de database van de bluetoothorganisatie Bluetooth SIG.

Galaxy Home Mini onderweg – gerucht

Hoewel we nog steeds wachten op de release van de Samsung Galaxy Home, een slimme speaker die in augustus van 2018 aangekondigd werd, lijkt Samsung ondertussen te werken aan een kleine variant van het apparaat. De Samsung Galaxy Home Mini is namelijk opgedoken in de database van de bluetoothoriganisatie Bluetooth SIG, waar te zien is dat het apparaat het modelnummer SM-V310 draagt en Samsung Galaxy Mini wordt genoemd. Bij de omschrijving van het apparaat staat dat het om een “AI Speaker” gaat.

De Samsung Galaxy Home Mini, wat mogelijk de naam wordt, beschikt over bluetooth 4.2 en zal verkrijgbaar zijn in het zwart. Nu de Home Mini is voorzien van een bluetoothcertificaat, is de kans aannemelijk dat er binnenkort iets wordt aangekondigd door Samsung, aangezien de ontwikkeling dus al vergevorderd is. De verwachting is dat Samsung beide Galaxy Home-speakers tegelijkertijd zal uitbrengen, maar wanneer is nog onduidelijk. Dit had in april moeten gebeuren, maar in de afgelopen weken is daar niets van gekomen.

Reacties (0)