Gesponsord Smarthome Gesponsord door Xiaomi

Maak het slimme huis klaar voor de winter met Xiaomi (ADV)

21 november 2022 3 Minuten 0 Reacties
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Kijk jij ook zo uit naar de echte winterse dagen? Maak het thuis extra gezellig met de slimme producten van Xiaomi. Speciaal voor de winterse dagen hebben we een selectie gemaakt van Xiaomi-producten die van jouw huis een echt thuis maken. En die scoor je tijdens de Black Friday Sale nu extra voordelig!

Xiaomi staat bekend om de fantastische prijs-kwaliteitsverhouding. Zo scoor jij de beste producten voor het slimme huis, maar dan extra voordelig. Je kunt nu nog meer besparen dankzij de Black Friday Sale van Xiaomi. Van 14 tot en met 28 november heeft Xiaomi de prijzen van heel veel slimme producten verlaagd. We geven je een selectie van de beste producten tijdens de Black Friday Sale om jouw huis helemaal winterklaar te maken.

Xiaomi Mi Smart Projector 2

Krijg jij ook geen genoeg van de kerstfilms, maar heb je geen groot scherm in huis om er even helemaal in weg te duiken? Met de Xiaomi Mi Smart Projector 2 heb je ook helemaal geen groot scherm nodig. Die creëer je namelijk helemaal zelf met deze handige projector, zodat je de muur helemaal om kunt toveren naar een bioscoopscherm met een Full HD-resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. De Mi Smart Projector 2 is met 1,3 kilogram licht van gewicht en met afmetingen van 11.5 x 15 x 15 neem je deze gemakkelijk overal mee naar toe. Zo kijk je niet alleen thuis, maar ook gemakkelijk bij vrienden of familie. Je kunt deze projector zelfs overdag gebruiken dankzij de lichtopbrengst van 500 lumen. Een kind kan de was doen, want dankzij bluetooth, wifi en de ingebouwde Google Assistant is de Mi Smart Projector 2 makkelijk te bedienen.

De Xiaomi Mi Smart Projector 2 is tijdens de Black Friday-sale afgeprijsd van 799 euro voor 499 euro.

Xiaomi Mi Smart Speaker & Clock

De Xiaomi Mi Smart Speaker & Clock is alles wat je nodig hebt in de slaapkamer. Dankzij de Sunrise-alarmfunctie word je rustig wakker, doordat de helderheid van het display en het geluid van de wekker steeds een beetje zal toenemen als het tijd is om wakker te worden. Daarnaast is het gewoon een slim display en kun je foto’s of video’s naar de wekker casten of je favoriete muziek afspelen. Via de bluetooth-verbinding en de ingebouwde Google Assistant speel je je favoriete muziek gemakkelijk af.

De Mi Smart Speaker & Clock bundel is tijdens de Black Friday-sale afgeprijsd van 99 euro voor 79 euro.

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite

Deze winter lekker de open haard aan? Of misschien heb je last van de buren? De Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite zorgt altijd voor schone lucht in huis. Deze luchtreiniger is daarnaast ook effectief tegen allergieën, haren van huisdieren en onaangename luchtjes. De luchtreiniger is uitgerust met een 3-in-1 filter dat zorgt voor frisse lucht in huis. Daarnaast hoef je het filter slechts één keer per jaar te vervangen. Uiteraard is de Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite helemaal smart. Gebruik de app en stel schema’s in zodat je altijd thuiskomst in gefilterde lucht. Het verbruik is daarnaast zeer laag. Voor 24 uur luchtzuivering is er slechts 0,8 kWh nodig. Dat is altijd fijn in deze dure tijden.

De Mi Smart Air Purifier 4 Lite is tijdens de Black Friday-sale afgeprijsd van 199 euro voor 149 euro.

Ontdek alle deals van Xiaomi

Naast de bovenstaande selectie heeft Xiaomi nog veel meer deals tijdens de Black Friday Sale. Van smarthome tot telefoons en van wearables tot televisies. Ontdek nu alle deals van Xiaomi.

Reacties (0)