Lenovo Smart Display ontvangt kookfuncties en meer Home Hub-features

27 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-smart-display

Lenovo heeft een update uitgebracht voor de twee Lenovo Smart Display-modellen, die functies van de Google Home Hub toevoegt. Het apparaat is officieel nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar desondanks is het toch fijn om te zien dat de fabrikant het product ondersteunt met nieuwe functies.

Update beschikbaar voor Lenovo Smart Display

Lenovo heeft laten weten dat er nu een update wordt uitgerold naar de 8″- en 10″-versies van de Lenovo Smart Hub, die functies toevoegt die Google al eerder naar de Home Hub heeft uitgerold. Daardoor is het nu mogelijk dat je via Nest Hello met iemand kan praten (via tweewegaudio) en kun je nu ook het scherm volledig uitschakelen. Daarnaast kan het scherm nu heel donker worden ingesteld in een donkere omgeving en kan het een klok laten zien op het volledige scherm — functies waarover de Home Hub dus ook beschikt.

Daarnaast is er een snelkoppeling naar alarmen op het touchscreen, waardoor je dat dus ook met je vingers kunt instellen. Lenovo besteedt ook veel aandacht aan de kookfuncties. Zo kun je nu recepten opslaan en later opnieuw inzien. Ook kan de smart display recepten aanraden. Bovendien kunnen gebruikers nu foto’s verwijderen, als favoriet markeren en delen. Helaas is de Lenovo Smart Display op moment van schrijven niet officieel te koop in Nederland, maar het is toch goed om te zien dat de fabrikant het apparaat blijft ondersteunen.

Reacties (0)