Je kunt nu veel sneller speakergroepen maken met smart displays

23 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-smart-display

Voortaan kun je heel gemakkelijk een speakergroep aanmaken via smart displays. Je hoeft geen ingewikkeld proces te doorstaan om dat voor elkaar te krijgen. Alle gekoppelde apparaten zullen dezelfde muziek afspelen als het eerste apparaat in de groep.

Heel snel speakergroepen aanmaken

In de afgelopen weken hebben we veel over smart displays geschreven. Niet alleen omdat de Google Nest Hub hier binnenkort verkrijgbaar is, ook omdat er simpelweg veel te melden valt door allerlei verschillende updates. Nu is naar buiten gekomen dat eigenaars van zo’n slim scherm heel snel speakergroepen kunnen aanmaken. Op het scherm van de smart display kun je zien welke muziek er momenteel in huis wordt afgespeeld: de Google Assistent ziet namelijk apparaten in huis met Chromecast ingebouwd.

Bovendien kun je meteen zien welke speakers of apparaten die muziek afspelen. De nieuwste update voor smart displays maakt het mogelijk dat je heel snel die speakers en apparaten in tijdelijke speakergroepen plaatst. Naast de speaker staat namelijk een checkbox die je kunt aanvinken. Alle speakers nemen dan de muziek over vanaf het eerste apparaat. Zo kun je dus ter plekke een nieuwe groep aanmaken, zonder dat je dat via de Google Home-app hoeft te doen. Wil je toch nog weten hoe dat precies werkt, lees dan dit achtergrondartikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)