Google toont officiële afbeeldingen van ‘Google Nest Speaker’

10 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
google-nest-speaker-1

Google heeft verschillende Amerikaanse media officiële afbeeldingen opgestuurd van de onaangekondigde Google Nest Speaker. Dit is de Prince-speaker waar nu al weken geruchten over verschenen. Gisteren nog hadden we de eerste foto's gepubliceerd. Nu komt Google dus zelf met materiaal.

Google heeft verschillende Amerikaanse media officiële afbeeldingen opgestuurd van de onaangekondigde Google Nest Speaker. Dit is de Prince-speaker waar nu al weken geruchten over verschenen. Gisteren nog hadden we de eerste foto’s gepubliceerd. Nu komt Google dus zelf met materiaal.

Dit is Google Nest Speaker

Nogmaals: Google Nest Speaker is waarschijnlijk niet de naam van het apparaat, maar we moeten hem hier toch een naam geven. Google heeft niet alleen de afbeeldingen en een video vrijgegeven, maar ook bevestigd dat de speakers stereo pairing ondersteunen. Je kunt dus twee van deze speakers draadloos met elkaar verbinden en genieten van geluid in stereokwaliteit. Op de foto’s zien we verschillende Google-medewerkers van de speaker gebruikmaken. Op dit moment wordt de speaker ook voornamelijk thuis ontwikkeld door Google.

Qua geluidskwaliteit moet de Google Nest Speaker ergens vallen tussen de Google Home en de Google Home Max. De laatstgenoemde speaker is nooit uitgekomen in Nederland, maar dat is een krachtige versie van de bekende Home-speakers. De Nest Speaker moet dus beter klinken dan de Home en zal waarschijnlijk ook beter klinken dan de Nest Mini. De vraag is nu wanneer Google de Nest Speaker officieel presenteert. Meestal gebeurt dat tijdens een hardware-evenement in oktober. Dan presenteert Google alle nieuwe producten voor het komende jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)