Garmin introduceert de slimme weegschaal Index S2

14 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
Garmin Index S2

Garmin heeft een nieuwe slimme weegschaal gepresenteerd. De Garmin Index S2 meet diverse biometrische gegevens en is geschikt voor zowel professionals als voor thuisgebruik.

Garmin heeft vandaag een nieuwe slimme weegschaal aangekondigd. De Index S2 biedt een nieuwe grafiekfunctie voor meer inzicht in het gewichtsverloop, een verbeterde nauwkeurigheid en de mogelijkheid om diverse biometrische gegevens te meten.

De Index S2 is gemaakt voor zowel professionals als voor gebruikers die gewoon doelbewust met hun gezondheid bezig willen zijn. Via wifi kun je alle gegevens direct synchroniseren met je Garmin Connect-account. Hier vind je alle gezondheidsinformatie op één plek.

Iedereen die wil afvallen kent het wel. Door dagelijks te wegen kom je soms voor grote pieken en dalen te staan die meestal met het vochtniveau van het lichaam te maken hebben. Hierdoor kun je een volgende dag ineens weer een kilo zwaarder zijn zonder dat je echt gezondigd hebt met je eten. Daarom heeft Garmin de gewichtstrendfunctie centraal gesteld op de Garmin Index S2 en meet het ook je vochtpercentage. Zo word je niet in de war gebracht door dagelijkse gewichtsschommelingen, maar zie je een keurige grafiek van je gewicht van de afgelopen dagen.

Advertentie

De Index S2 meet diverse biometrische gegevens, waaronder gewicht, vetpercentage, BMI, skeletspiermassa, botmassa en het vochtpercentage. De slimme weegschaal heeft zelfs een weerwidget om gebruikers te helpen bij het plannen van activiteiten. Je installeert de Index S2 gemakkelijk met behulp van de Garmin Connect-app. Via wifi worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en kunnen gebruikers diverse informatie bekijken, waaronder dag-, week-, maand- en jaargrafieken. Maximaal 16 gebruikers kunnen gebruikmaken van de Index S2. Dit maakt de weegschaal niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook in teamverband.

Garmin Index S2: Prijs en beschikbaarheid

De Garmin Index S2 is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit en heeft een batterijduur van maximaal 9 maanden. De slimme weegschaal heeft een adviesprijs van 149,99 euro.

Lees meer over Garmin.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)