FWD Kerstmysterie: Winnaar en uitslag kerstpuzzel

28 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
Kerstmysterie-puzzel

De winnaar van het ultieme FWD kerstpakket is bekend! Lees snel verder voor de oplossing van de kerstpuzzel en de winnaar van het kerstpakket.

Een kleine week geleden hebben we onze FWD kerstactie afgesloten met de kerstpuzzel. Heb jij deze puzzel in de afgelopen dagen weten op te lossen en de juiste oplossing ingestuurd? Kijk dan snel of je gewonnen hebt.

Wat kun je winnen?

Als je de juiste oplossing van de kerstpuzzel ingestuurd hebt maak je kans op het FWD kerstpakket, bestaande uit een WoonVeilig startpakket met Hue-verlichting, een Nextbase Dash Cam, een Wiko smartphone, JVC headphones, een Ring Pro deurbel van 50five, een Bluesound luidspreker, een Royole digitaal notitieblok, een ZoVeilig starterspakket, een Dali Katch speaker, een Denon soundbar van Plattetv.nl en een waardebon voor RU Connected kabels.

De oplossing

De oplossing van de kerstpuzzel is als volgt;

 1. Phablet
 2. Kunstmatige Intelligentie
 3. Blockchain
 4. Smarthome
 5. Cloud Storage
 6. Surround Sound
 7. Internet Of Things
 8. Augmented Reality
 9. Soundbar
 10. Videodeurbel
 11. Platenspeler
 12. High End
 13. CES
 14. IFA
 15. MWC

Het woord dat we zoeken: Spraakbediening.

De winnaar

Uit alle inzendingen met het juiste antwoord hebben we vandaag willekeurig één gelukkig winnaar getrokken. De winnaar van het ultieme FWD kerstpakket is; Jeroen Holthuijsen. Gefeliciteerd!

Iedereen bedankt voor het meespelen en het puzzelen. De FWD redactie wenst je een fijne jaarwisseling en alvast een mooi 2019!

Reacties (0)