FWD Kerstmysterie dag 9: Win een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker

19 december 2018 3 Minuten 0 Reacties
Kerstmysterie-bluesound

Doe mee met de FWD kerstactie en maak kans op een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker! Daarnaast maak je kans op het ultieme FWD kerstpakket.

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker

Vandaag geven we een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker weg!

De Bluesound Pulse Flex 2i is een veelzijdige speaker met een volledig bereik die echte draadloze draagbaarheid en de beste audioprestaties levert. Plaats een paar in elke kamer, koppel deze samen voor stereogeluid, of neem er zelfs een mee naar het park. Het is de kleinste luidspreker van Bluesound, waarmee je kunt genieten van fantastisch klinkend muziek in elke hoek van je huis.

De ultra-compacte speaker zorgt voor kristalhelder, omvang-uitdagend geluid en beschikt over een digitale versterker en speciaal afgestemde drivers die de muziek voorzien diepe, gedetailleerde bas en zonder vervorming. Sluit de speaker aan en verbindt hem op jouw WiFi voor bediening vanaf elke locatie in jouw huis. Groepeer twee Pulse Flex 2i’s met de Pulse Soundbar 2i en maak een draadloos surround sound-systeem met speciale achterkanalen. Bevestig de optionele oplaadbare Flex batterij en neem je muziek overal mee naar toe met Bluetooth. Ook kun je Bluesound speakers verbinden met je Amazon Echo en zo Amazon’s stemassistent gebruiker om de spelers overal in huis te bedienen. Met AirPlay 2 kun je tot slot muziek of podcasts afspelen via luidsprekers overal in huis – allemaal synchroon.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van Bluesound Benelux én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van Bluesound en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Reacties (0)