FWD Kerstmysterie dag 1: Win een Nextbase 512GW Dash Cam

11 december 2018 3 Minuten 0 Reacties
Kerstmysterie-Nextbase

Doe mee met de FWD kerstactie en maak kans op een Nextbase 512GW Dash Cam! Daarnaast maak je kans op het ultieme FWD kerstpakket.

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een gloednieuwe Nextbase 512GW Dash Cam!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een Nextbase 512GW Dash Cam

Vandaag geven we één gloednieuwe Nextbase 512GW Dash Cam weg!

Driving home for Christmas… mét een Nextbase Dash Cam 512GW natuurlijk! Glad wegdek, slecht zicht door sneeuwval of snelheidsduivels die op tijd thuis willen zijn voor het kerstdiner: een ongeluk zit in een klein hoekje. Wie er schuld heeft, kan lastig te achterhalen zijn. Dankzij dashcam-opnames wordt dit snel duidelijk. De 512GW maakt beelden in Quad HD-kwaliteit en heeft een kijkhoek van 140 graden. Zo worden alle belangrijke details van beide zijden van de weg duidelijk vastgelegd. Maar ook als je auto geparkeerd staat, is dit niet zonder risico.

Het kan zomaar gebeuren dat een chauffeur door gladheid tegen je geparkeerde wagen aan glijdt. De intelligente parkeerfunctie, bewegingssensor en een naar achteren gerichte camera zijn dan je redding. Dankzij de geïntegreerde G-sensoren die bewegingen detecteren, gaat de camera automatisch aan. Zo hoef jij je dus nooit meer af te vragen hoe die kras -die er gisteravond nog niet zat- de volgende ochtend op je auto is gekomen. Ook is de dashcam uitgerust met GPS en ingebouwde WiFi. Hierdoor kun je de beelden snel terugkijken en ze direct via de Nextbase Cam Viewer app met je verzekeraar of op social media delen, zonder gedoe met snoertjes. Kortom, de Nextbase Dash Cam 512GW is dé cameraad voor in de auto en zal jou -en je verzekeraar– een hoop kopzorgen besparen!

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van Nextbase én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van Nextbase en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De Nextbase 512GW Dash Cam wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Reacties (0)