EZVIZ kondigt slimme deurbel DP1 Smart Doorbell aan

05 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
ezviz-dp1

Het Chinese merk EZVIZ, onderdeel van Hikvision, heeft een slimme deurbel gepresenteerd: de EZVIZ DP1 Smart Doorbell. Dit pakket bestaat uit een camera, een applicatie en een touchscreen waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat.

Dit is de EZVIZ DP1 Smart Doorbell

De EZVIZ DP1 beschikt over een hd-cameralens die kan opnemen in 720p en infraroodtechnologie, waardoor er ook in de avond tot drie meter verderop gezien kan worden wie er voor de deur staat. Het draad van de camera kan door het kijkgaatje in de deur, terwijl je dus in huis kunt zien wie er voor de deur staat. Dat kan binnen de app, zoals bijvoorbeeld bij Ring of Nest, maar ook op een touchscreen van 4,3-inch die je kunt ophangen. Op deze manier probeert EZVIZ het kijkgaatje ook te betrekken bij het slimme huis.

Daarnaast beschikt de EZVIZ DP1 over persoonsherkenning en krijg je een notificatie wanneer er iemand voor de deur staat. Uiteraard kun je ook met die persoon voor de deur praten middels de ingebouwde microfoon en speaker. Aan boord van de camera zit een accu met een vermogen 4.600 mAh. Die accu is oplaadbaar, waardoor je hem later zelf kunt opladen (waarschijnlijk moet je dit elke drie maanden doen, afhankelijk van hoe druk het is aan de voordeur). Ook is er ondersteuning voor Amazon Alexa en de Google Assistent.

Reacties (0)