Dit zijn handige hoesjes voor je iPhone XR (Adv)

08 november 2019 2 Minuten 0 Reacties
Hardcase iPhone XR 1

Als je een iPhone XR gekocht hebt dan wil je deze natuurlijk goed beschermen. Niet alleen het glas maar ook de achterzijde. Er zijn tal van oplossingen voor in de vorm van cases en hoesjes. We zetten een aantal mogelijkheden voor je iPhone XR hoesje op een rij.

Hardcase hoesjes

De zogenaamde hardcase hoesjes zijn cases waarmee de iPhone XR zeer goed beschermd is. Het is vaak een plastic case die zeer stevig is en dus goed tegen een val kan beschermen. Je kunt hardcases in alle soorten en maten krijgen, van simpele plastic cases tot cases van TPU en een gehard glazen plaat op de achterkant. Ook kun je kiezen uit allerlei soorten kleuren, patronen en symbolen. Ook zijn er doorzichtige varianten waardoor je het design van de iPhone goed blijft zien.

Siliconen hoesjes

Daarnaast zijn er siliconen hoesjes. Dit zijn flexibele hoesjes die je om je iPhone XR kunt schuiven en nog altijd een goede bescherming bieden. Door de flexibiliteit is je telefoon makkelijk in het hoesje te bevestigen. Daarnaast sluit het hoesje rondom goed op je telefoon aan. Het zachte materiaal van dit hoesje heeft een schokabsorberende werking. Dit zorgt ervoor dat je telefoon goed is beschermd met een siliconen hoesje. Daarnaast heeft dit type case vaak opstaande randen rondom het beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat je je telefoon zorgeloos op tafel kunt leggen zonder het beeldscherm te beschadigen.

Flip cases en book cases

Dan hebben we ook nog book cases en flip cases. Een book case is een case waarmee je je hele telefoon bedenkt, met een openslaande klep aan de voorzijde die je opent alsof je een boek open slaat, vandaar book case. Sommige modellen komen met handige extra’s, zoals vakjes voor je pasjes en een voetje om je smartphone neer te zetten.

Advertentie

Flip cases lijken op book cases, alleen klap je dit hoesje naar beneden toe open. Ook in de flip case zie je soms dezelfde extra’s terug. Bij een flip case is de kans groter dat het klepje in de weg zit, met name wanneer je de telefoon moet opnemen.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)