D-Link kondigt nieuwe wifi-beveiligingscamera’s aan

04 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
d-link-beveiligingscameras

Fabrikant D-Link heeft tijdens de CES in Las Vegas enkele nieuwe beveiligingscamera's aangekondigd, die werken met de mydlink Home-app. Twee camera's kunnen opnemen in high definition, terwijl de laatste camera de beelden registreert in full hd.

Beveiligingscamera’s van D-Link

D-Link heeft drie beveiligingscamera’s aangekondigd tijdens CES 2017. Het eerste model is de DCS-8000LH. De camera heeft een kijkhoek van 120 graden en neemt op in 720p (high definition). In de nacht kan er ook opgenomen worden, maar dan tot ongeveer vijf meter. Naast bewegingsdetectie is er ook geluidsdetectie en is het niet mogelijk bestanden lokaal op een geheugenkaart op te slaan. De andere twee camera’s hebben de modelnummers DCS-8100LH en DCS-8700LH. De laatstgenoemde kan beelden in full hd (1080p) registreren.

Daarnaast kan die camera verder kijken in het donker, tot ongeveer 7,5 meter. Wat de camera’s gemeen hebben is de ruimte voor een micro-sd-kaart (waarmee bestanden lokaal kunnen worden opgeslagen) en de twee microfoons aan boord. Alle drie de camera’s ondersteunen 802.11n-wifi en werken met de opgefriste mydlink Home-app. Met die app bedien je alle functies van de camera’s en kun je ook een integratie met IFTTT instellen. Ook kun je hier de time-lapse activeren, die versneld de hoogtepunten van de dag kan laten zien.

De beveiligingscamera’s zijn vanaf het tweede kwartaal van 2017 beschikbaar.

Lees meer over alles dat je moet weten over slimme beveiligingscamera’s.

Reacties (0)