Bonjour is een wekker die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie

26 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
bonjour-wekker

Op Kickstarter vind je nu een project voor een wekker die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. De week heet Bonjour. Je kunt het project nog steeds ondersteunen met een donatie, maar het doelbedrag, van vijftigduizend dollar, is al binnen.

Bonjour kan je ook eerder wakker maken als dat nodig is

Niemand vindt een wekker echt prettig. Maar een wekker kan wel handig zijn, helemaal wanneer die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. Dat is Bonjour, een project dat je nu op Kickstarter kunt terugvinden. Het apparaat beschikt over een wifi verbinding en kan met de informatie die het ophaalt, bepalen of je eerder moet worden wakker gemaakt. Weet de wekker dat er een hoop file staat op de weg waar je dagelijks overheen rijdt, dan zal je eerder worden gewekt, zodat je nog steeds op tijd op je werk verschijnt.

Daarnaast kun je de wekker integreren met diensten en apparaten als Spotify, Philips Hue en Nest. Ook kun je tegen de alarmklok spreken en hem ‘wakker maken’ door, je raadt het al, ‘bonjour’ te zeggen. Vervolgens kun je er ook enkele apparaten mee in de smart home aansturen. Ook kun je aangeven wanneer je langer wil slapen, bijvoorbeeld wanneer het regent op zaterdagochtend. Daarnaast kan de wekker tips geven over de kleding die je zou moeten dragen, op basis van het weer. Voor meer informatie kun je terecht op de Kickstarter-pagina.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)