Bewegingssensor Elgato Eve Motion eindelijk te koop

03 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
Elgato Eve Motion

Elgato Eve Motion is per direct te koop in de officiële website van het bedrijf. De bewegingssensor kost nog geen 50 euro.

Elgato heeft zijn assortiment uitgebreid met een bewegingssensor. De Elgato Eve Motion is een draadloze Motion Sensor die al enige tijd terug werd aangekondigd. Inmiddels is de bewegingssensor ook daadwerkelijk te koop en wel voor een bedrag van €49,95 exclusief de verzendkosten. Het apparaat zorgt ervoor dat de apparaten in je huis bediend worden door middel van de bewegingen die worden geregistreerd.

Wat kan Elgato Eve Motion?

De Elgato Eve Motion is enigszins te vergelijken met de Philips Hue Motion Sensor. De bewegingssensor zorgt ervoor dat apparaten in huis bediend kunnen worden door de beweging die geregistreerd wordt. Zodra de sensor bijvoorbeeld door heeft dat iemand een kamer binnenwandelt, kan het apparaat ervoor zorgen dat de lichten worden ingeschakeld. Daar houdt het echter niet op en dat komt vooral door de ondersteuning voor HomeKit. Daarmee is het met Elgato ook mogelijk om de sensor te laten communiceren met bijvoorbeeld een thermostaat. In tegenstelling tot de bewegingssensor van Philips (Wi-Fi), maakt Elgato overigens gebruik van Bluetooth LE.

Prijs en beschikbaarheid

De Elgato Eve Motion is per direct beschikbaar in Nederland. Voor een bedrag van €49,95 ben je de eigenaar van een dergelijke bewegingssensor. Daarbij komen nog wel €6,90 extra kosten voor het verzenden naar Nederland. Het apparaat is te koop in onder meer de Elgato Store.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)