Arlo Ultra met 4k-beeldopname vanaf februari te koop

08 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
arlo-ultra-4k-hdr

Arlo kondigt tijdens CES 2019 aan vanaf wanneer de nieuwe Arlo Ultra te koop is in Nederland en wat de pakketten moeten gaan kosten. Wil je optimaal gebruikmaken van het nieuwe systeem, dan dien je ook enkele accessoires aan te schaffen.

Arlo Ultra over een maand te koop

Techfabrikant Arlo heeft tijdens CES 2019 laten weten dat de Arlo Ultra vanaf februari beschikbaar is. De camera beschikt over een 4k hdr-sensor en nachtvisie en kan later dit jaar ook worden gekoppeld aan de Arlo SmartHub, die los verkrijgbaar zal zijn. wanneer je een micro-sd-kaart in de hub stopt, dan kun je de opgenomen beelden lokaal opslaan. Standaard worden de beelden in full hd geüpload naar de cloud; voor de 4k-kwaliteit dien je een abonnement te hebben. Neem je geen abonnement, dan worden de beelden een week lang bewaard.

Daarnaast heeft Arlo ook meteen de prijzen vrijgegeven voor de verschillende producten. Je kunt de camera per stuk kopen, maar wanneer je van plan bent om meerdere plekken in huis te voorzien van deze camera, dan kun je mogelijk beter een pakket aanschaffen.

  • Ultra SmartHub, 179,99 euro
  • Ultra Add On, 329,99 euro
  • Ultra 1-cam systeem, 449,99 euro
  • Ultra 2-cam systeem, 699,99 euro
  • Ultra 3-cam systeem, 899,99 euro
  • Ultra 4-cam systeem, 1.149,99 euro

Het Arlo Ultra-systeem wordt geleverd met een jaarabonnement Arlo Smart Premier (ter waarde van 89 euro). De abonnementsservice maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en computervisietechnologie voor het leveren van aangepaste meldingen met betrekking tot detectie van mensen, dieren, voertuigen en pakketten. Deze uitgebreidere inzichten over gedetecteerde activiteiten stellen Arlo-abonnees in staat niet alleen te monitoren, maar ook snel actie te ondernemen in noodsituaties wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Reacties (0)