‘Afbeeldingen laten Samsung Galaxy Home Mini zien’

22 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-home-mini-1

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Home Mini te zien krijgen. Dit is een kleine, slimme speaker van het merk. Ondertussen wachten we nog steeds op de release van de Samsung Galaxy Home, de eerste slimme speaker van de fabrikant.

Samsung Galaxy Home Mini te zien op afbeeldingen – gerucht

Tijdens de presentatie van de Samsung Galaxy Note 9 liet Samsung ook de Samsung Galaxy Home zien, een slimme speaker waar stemassistent Bixby op aanwezig is. Die speaker had eigenlijk in het eerste kwartaal van 2019 moeten verschijnen, maar die deadline heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf niet gehaald. Ondertussen werkt Samsung rustig door aan een nieuwe iteratie van dezelfde speaker, die voorlopig nog de Samsung Galaxy Home Mini wordt genoemd. Dit is namelijk een kleine, slimme speaker.

In de database van de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, zijn afbeeldingen opgedoken waarop we de vermoedelijke Samsung Galaxy Home Mini voor het eerst te zien krijgen. Achterop de speaker zit een micro-usb-poort, terwijl de bovenop de knoppen voor de bediening aantreffen. Verder is er zowel ondersteuning voor wifi als bluetooth aanwezig en kunnen we ons voorstellen dat er tevens ondersteuning voor SmartThings zal zijn. Dat is namelijk het smarthomeplatform van het Zuid-Koreaanse bedrijf.

Reacties (0)