FWD Weekly update: Videodeurbel en soundbar van Samsung

31 mei 2020 2 Minuten 0 Reacties
ring-video-doorbell-3-1

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe Ring Video Doorbell 3 en nemen we een soundbar met Dolby Atmos van Samsung onder de loep.

Review: Ring Video Doorbell 3

De Ring Video Doorbell 2 verscheen al in 2017. Volgens Ring is het de hoogste tijd voor een opvolger. De Ring Video Doorbell 3 is inmiddels verkrijgbaar voor 199 euro en komt met enkele nieuwe functies aan boord. Is het een grote stap voorwaarts? In deze review vertellen we je alles over de Ring Video Doorbell 3.

Review: Samsung HW-Q800T soundbar

De HW-Q800T is een van de nieuwste soundbars van Samsung. Het is niet een ultiem topmodel met extra speakers voor achteraan, maar biedt wel Dolby Atmos vanuit een slanke vorm met bijhorende subwoofer. En als je achteraf toch nog extra luidsprekers wil voor een 5.1.2-ervaring, dan kan dat. Jamie vertelt je alles over deze nieuwe soundbar in de review van de Samsung HW-Q800T.

Review: Marmitek Smart Me

Het Nederlandse bedrijf Marmitek, onderdeel van Vogel, heeft onlangs zijn eigen smarthomeplatform gelanceerd, genaamd Marmitek Smart Me. Het systeem is gebaseerd op het Tuya-platform, waardoor je een hoop verschillende producten met elkaar kunt combineren. Hoe bevalt deze iteratie van dat platform? Wesley test de producten van Marmitek in de review van Marmitek Smart Me.

Is Videoland de moeite waard? Dit wil je weten over de dienst

Videoland is een videostreamingdienst uit Nederland die vooral in het teken staat van Nederlandstalige films en series. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen internationale content hoeft te verwachten, want ook daarvoor kun je terecht bij deze streamingdienst. Wat kun je van Videoland verwachten? Je leest er alles over in dit artikel.

Smarthome scenario: Nuki deurslot als onderdeel van je slimme huis

Onlangs hebben we uitgebreid geschreven over wat scenario’s voor het smarthome precies zijn en hoe je ze kunt maken. Om wat dieper in de mogelijkheden te duiken bespreek ik een aantal voorbeelden van scenario’s die ik in mijn situatie gebruik, en wellicht geven ze je inspiratie voor eigen scenario’s. In dit voorbeeld kijken we naar scenario’s waarmee je een slim deurslot, in dit geval het Nuki Smart Lock 2.0, kunt integreren in je slimme huis.

Reacties (0)