FWD Weekly update: Slimme ventilator en nieuwe LG oled-tv

17 mei 2020 3 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een slimme ventilator en de nieuwste LG oled-tv.

Review: LG OLED65CX6LA (CX-serie) oled tv

LG heeft in 2020 zijn OLED line-up herbekeken, maar de C-reeks blijft wel het belangrijkste model. De CX-serie (opvolger van de C9-serie) kreeg een nieuwe beeldprocessor en werd uitgerust met Dolby Vision IQ en Filmmaker mode. Maar zijn er nog veranderingen ten opzichte van vorig jaar? Eric vertelt je er alles over in de review van de LG OLED65CX6LA (CX-serie) oled tv.

Review: Duux Whisper Flex Smart

Met de zomer in aantocht en de verwachting dat het een warme zomer zal worden is het verstandig je al te oriënteren op de mogelijkheden om je overdag en in de nacht te verkoelen. Een slimme ventilator kan daarvoor een oplossing zijn. In deze review kijken we naar de Duux Whisper Flex Smart met Battery Pack.

Review: Bang & Olufsen BeoSound Balance

De BeoSound Balance is de nieuwste creatie van Bang & Olufsen. Geen zin in een futuristische draadloze speaker die je ruimtes ontsierd? Dan is deze luxueuze Scandinavische designtopper met Chromecast en AirPlay 2 misschien iets voor jou. Het prijskaartje op het niveau van een beter designmeubel hoort er wel bij. Jamie vertelt in de review van de Bang & Olufsen BeoSound Balance.

Advertentie

Review: EcoBright EcoDim smart led dimmer met Z-Wave of ZigBee

Het eerste waar veel mensen aan denken als ze hun huis slimmer gaan maken is de verlichting. Er zijn tal van opties om je lampen een slimme make-over te geven, van onder meer Philips Hue, LIFX, Innr en IKEA. Maar, je kunt ook kiezen voor slim schakelmateriaal en zo je bestaande lampen behouden. In deze review kijken we naar de EcoDim smart led dimmers van EcoBright (ECO-DIM.07) die communiceren middels Zigbee of Z-Wave en zo eenvoudig onderdeel kunnen uitmaken van je smarthome. Wat deze dimmers uniek maakt is dat ze komen met een draaiknop.

Ring Video Doorbell 2 versus Ring Video Doorbell 3: dit zijn de verschillen

Je bent eruit. Je wilt graag een slimme deurbelcamera kopen, zodat je te allen tijden weet wie er voor de deur staat. Maar welke moet je kiezen? Het aanbod wordt steeds groter en ook binnen het assortiment van één bepaalde fabrikant zijn er soms verschillende keuzes. Zo ook in de Ring-familie van Amazon. In dit artikel kijken we naar de verschillen tussen Ring’s meest recente aanwinst, de Video Doorbell 3, en diens voorganger de Video Doorbell 2.

Wat Netflix moet doen nu de concurrentie toeneemt

Het is waarschijnlijk inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende merken ter wereld. Sowieso is het met 182 miljoen betalende abonnees verreweg de meestgebruikte streamingdienst voor films en series. Hoewel Netflix al lang aan de top staat, is de concurrentie ook steeds duidelijker aanwezig. Ondanks dat hoge aantal moet Netflix dat wel in de gaten houden. Laura duikt dieper in de wereld van Netflix in dit achtergrondartikel.

Reacties (0)