FWD Weekly update: Slimme Nespresso en nieuwe soundbar van LG

19 april 2020 2 Minuten 0 Reacties
o-by-nespresso-foto-6

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een experimenteel koffiezetapparaat en kijken we naar een nieuwe soundbar van LG.

Review: O by Nespresso

Nespresso heeft onlangs een experimenteel koffiezetapparaat uitgebracht, waar er maar duizend van zijn gemaakt: O by Nespresso. Het apparaat heeft geen knoppen en herkent de koffiesoort aan de capsule. Is dit het koffiezetapparaat van de toekomst? Wesley vertelt je er alles over in de review van O by Nespresso.

Review: LG DSN8YG soundbar

De voorbije jaren heeft LG zeer competente en soms zelfs excellente soundbars gepresenteerd, daarbij goed op weg geholpen door de input van het Britse hifi-merk Meridian. En ja, die samenwerking gaat daarom verder met de DSN8YG als de nieuwste vrucht ervan. Met Dolby Atmos-ondersteuning, 3.1.2-weergave, Google Assistant, Chromecast én kamerkalibratie biedt deze compacte LG wel heel veel voor zijn prijs van 699 euro. Jamie vertelt je alles over deze soundbar in de review van de LG DSN8YG soundbar.

Review: Huawei Mate 30 Pro

De Huawei Mate 30 Pro is het nieuwste vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Sinds het verbod vanuit de Verenigde Staten mag de Chinese fabrikant Huawei geen smartphones met Google-apps meer uitbrengen in Nederland. Hoe bevalt een smartphone zonder Google-apps? In deze review kijken we of het gemis van Google-apps kan worden opgevangen door Huawei’s eigen alternatieven met de Huawei Media Services. Lees er alles over in de review van de Huawei Mate 30 Pro.

Review: JBL Link Portable

De JBL Link Portable is een draagbare speaker in een compact formaat, met ondersteuning voor onder meer de Google Assistent. De luidspreker heeft een ingebouwde batterij waardoor je hem ook mee kunt nemen en op andere plekken kunt genieten van muziek. De JBL Link Portable heeft een prijskaartje van 149 euro. Je leest het in de review van de JBL Link Portable.

Tuya: de smarthomegigant achter de schermen wordt steeds groter

Bij de naam Tuya gaat waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen. Toch heeft het Amerikaans-Chinees bedrijf met het Tuya Smart IoT Platform een zeer grote vinger in de pap als het gaat om smarthome-oplossingen. Bekende smarthome-producten van LSC Smart Connect (Action)WooxMarmitek, Archos, TCL, Energizer en tal van andere fabrikanten werken via Tuya. Wat is het Tuya-platform precies? In dit artikel duiken we in op deze grote speler op de IoT-markt.

Alles wat je moet weten over HGIG – Gamen in HDR

High Dynamic Range is een grote stap vooruit in beeldkwaliteit. Niet alleen voor films (of tv-series) maar ook voor gaming. Maar om er voor te zorgen dat iedereen met gelijke wapens vecht, moeten er wel wat regels in acht genomen worden. Daarom is de HDR Gaming Interest Groep (HGIG) opgericht. Wat mag je er van verwachten? Eric vertelt je meer over HGIG in dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)