FWD Weekly update: Slimme lampen en toekomstige beeldtechnologieën

27 januari 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we naar slimme lampen van Lifx en vertellen we je alles over toekomstige beeldtechnologieën.

Review: Huawei Mate 20

Samen met de Huawei Mate 20 Pro heeft de Chinese fabrikant nog een goedkoper model uitgebracht. Voor een adviesprijs van 799 euro kun je dit toestel in huis halen, maar of dat een verstandige keuze is? Wesley vertelt het je in de review van de Huawei Mate 20.

Alles over toekomstige beeldtechnologieën, gespot op CES

CES ligt achter ons, en dan is het tijd voor een overzicht van de beeldtechnologieën die we in de nabije toekomst mogen verwachten. Welke innovaties staan er klaar? Welke zijn van de radar verdwenen? Welke komen er mogelijk binnen een paar jaar naar de markt? Eric vertelt het je in Alles over toekomstige beeldtechnologieën, gespot op CES.

Review: Denon AH-D9200 hoofdtelefoon

Denon timmert al enkele jaren (opnieuw) aan de weg richting head-fi nirwana. Met de nieuwe AH-D9200 maakt het meteen een grote sprong ten opzichte van het vorig topmodel van 799 euro. Ongeveer dubbel zoveel kost dit vlaggenschip, waarmee zich op het terrein waagt van namen als Audeze, Focal en HiFiman. Kan deze hoofdtelefoon zich meten met de andere merken in dit segment? Jamie heeft het voor je uitgezocht in de review van de Denon AH-D9200 hoofdtelefoon.

Review: Lifx Mini Day and Dusk (E27) en Lifx+ Color and White (E27) led lampen

In deze review kijkt Wesley naar twee slimme lampen van Lifx, namelijk de Lifx Mini Day and Dusk (E27) en Lifx+ Color and White (E27) led-lampen. Beide lampen bieden andere mogelijkheden aan voor verschillende prijspunten: de Lifx Mini Day and Dusk is het instapmodel van de fabrikant, terwijl de Lifx+ Color and White momenteel één van de duurste versies is. Je leest het in de review van de Lifx Mini Day and Dusk en Lifx+ Color and White led lampen.

Verslag Philips 2019 tv launch-event: Dolby Vision en een nieuwe P5 chip

Naar goede gewoonte stelt Philips zijn nieuwe modellen voor op een internationale persdag, dit jaar in Amsterdam. Wat mogen we in 2019 allemaal verwachten? Eric was aanwezig en vertelt je alles over de nieuwe modellen van Philips in Verslag Philips 2019 tv launch-event.

Reacties (0)