FWD Weekly update: Slim moestuintje en vijf goedkopere soundbars

09 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over een slim moestuintje en vergelijken we vijf goedkopere soundbars die allemaal minder dan 400 euro kosten.

Dossier: 5 goedkopere soundbars voor minder dan 400 euro vergeleken

In dit dossier vergelijkt Wesley vijf soundbars die in de afgelopen weken zijn gelanceerd, die allemaal minder dan 400 euro kosten. Welke als beste uit de test komt, lees je in dit uitgebreide dossier. Ben je dus in de markt voor een goedkopere soundbar? Neem dan eerst dit overzicht door.

Review: Click & Grow Smart Garden 3

Niet alleen de apparatuur in huis wordt alsmaar slimmer, ook worden er slimme oplossingen voor diegenen zonder groene vingers bedacht. De Smart Garden is zo’n oplossing. Dit slimme moestuintje geeft je de mogelijkheid zonder zorgen of moeite kruiden, bloemen en planten te laten groeien. Martijn ging met het slimme moestuintje aan de slag. Lees zijn ervaringen in de review van de Click & Grow Smart Garden 3.

Review: Sony Xperia 10

Tussen al het geweld van de grootmachten op de smartphonemarkt zou je bijna vergeten dat er meer merken zijn dan Samsung, Apple en Huawei. Alhoewel het succes achterwege blijft, blijft Sony het proberen met nieuwe smartphones. Tijdens de MWC 2019 heeft het bedrijf de Sony Xperia 10 gepresenteerd. Deze betaalbare midranger heeft een adviesprijs van 349 euro en heeft een kenmerkend langgerekt scherm in een beeldverhouding van 21:9. Tom vertelt je alles over deze opvallende smartphone in de review van de Sony Xperia 10.

Advertentie

Review: Naim Mu-so 2

Met de Mu-so bouwde Naim een alles-in-één speaker die probleemloos de geliefde sound van het Britse hifi-merk kon uitdragen. De Mu-so 2 lijkt op het eerste gezicht identiek, maar bevat talloze verbeteringen. Zoals een betere klank, nog meer streamingopties en een HDMI-ingang voor je tv. Jamie heeft de alles-in-één speaker uitgebreid getest. Je leest het in de review van de Naim Mu-so 2.

Review: Google Nest Hub

Vorig jaar kondigde Google de Google Home Hub aan. Een slimme speaker zoals de Google Home en de Google Home Mini, maar dan inclusief een display met touchscreen. Het display geeft de gebruiker extra mogelijkheden om te communiceren met de Google Assistent. Begin mei van dit jaar kondigde Google aan dat we dit slimme display ook in Nederland mogen verwachten met ondersteuning voor de Nederlandse Google Assistent. Sinds 28 mei is het apparaat ook daadwerkelijk in ons land verkrijgbaar voor een prijs van 129 euro. Daarnaast heeft het apparaat een nieuwe naam gekregen: de Google Nest Hub. Is de Google Nest Hub meer dan een digitaal fotolijstje? Tom heeft het slimme display getest. Lees het in de review van de Google Nest Hub.

Reacties (0)