FWD Weekly update: Philips Hue buitenverlichting en een 8K tv

02 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over de nieuwe buitenverlichting van Philips Hue en kijken we naar een 8K televisie van Sony.

Review: Philips Hue buitenverlichting

We hebben de afgelopen jaren al tal van Philips Hue-producten getest, maar Signify blijft het assortiment maar uitbreiden. Met name voor buiten zijn de afgelopen maanden weer tal van producten gelanceerd. In deze review bekijkt Martijn een aantal van deze producten; de Outdoor Lightstrip, de Outdoor sensor en de Outdoor Impress wandlamp. Lees de review van de Philips Hue buitenverlichting.

Review: Sony KD-85ZG9 (ZG9-serie) Ultra HD 8K LED LCD TV

Ook Sony pakt in 2019 uit met 8K Ultra HD. De KD-85ZG9 is uitgerust met een Backlight Master Drive, de Sony X1 Ultimate processor, Acoustic Multi-Audio geluid en een indrukwekkend 85 inch formaat. Kortom, alle toptechnologie van Sony, we zijn benieuwd wat het resultaat zal zijn. Eric vertelt je alles over dit nieuwe model in de review van de Sony KD-85ZG9 (ZG9-serie) Ultra HD 8K LED LCD TV.

Review: Oppo Reno

Het Chinese merk Oppo, zusterbedrijf van OnePlus, wil ook Nederland gaan veroveren. Tablets Magazine was aanwezig bij de officiële presentatie van het toestel in Zürich. De afgelopen weken hebben we de nieuwe smartphone uitvoerig kunnen testen. Is de Oppo Reno een welkome toevoeging voor de Nederlandse smartphonemarkt? Tom vertelt het je in de review van de Oppo Reno.

Review: Gato Audio DIA-250S NPM

Gato Audio is een relatief klein Deens merk dat op elke hifi-beurs toch de aandacht weet te trekken. Met het aparte, vloeiende design dat metaal en hout combineert, maar ook vanwege de handige streamingfuncties en de krachtige versterkermodule. Jamie test deze versterker van het Deense merk. Lees het in de review van de Gato Audio DIA-250S NPM.

Review: Panasonic SC-HTB510

Panasonic brengt met de SC-HTB510 een budgetsoundbar op de markt waar de concurrentie nog een flinke kluif aan heeft. Het apparaat beschikt over een hdmi-uit-aansluiting en heeft wifi aan boord, waardoor er dus flink wat mogelijkheden zijn waar we enthousiast over zijn. Het apparaat heeft een adviesprijs van 299 euro. Wesley heeft de soundbar voor je getest. Lees het in de review van de Panasonic SC-HTB510.

Wat is een smarthome?

Het grote voordeel van een smarthome is dat je niet thuis hoeft te zijn om je apparaten te bedienen. Maar wat is een smarthome dan precies? In dit artikel legt Wesley de basis van het huis van de toekomst uit. Dat huis is nu namelijk al lang en breed beschikbaar.

Reacties (0)