FWD Weekly update: Oled topmodel van Panasonic en een vooruitblik op de IFA 2018

26 augustus 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar het nieuwe oled topmodel van Panasonic en kijken we vooruit naar de grootste elektronicabeurs van Europa: de IFA 2018 in Berlijn.

Review: Huawei P Smart Plus

Met een prijs van onder de 350 euro probeert Huawei te laten zien dat midrange smartphones veel voor weinig kunnen aanbieden. In deze recensie bespreekt Wesley de Huawei P Smart Plus. Is het de fabrikant gelukt om een uitstekend toestel voor een goede prijs aan te bieden? Je leest het in de review van de Huawei P Smart Plus.

Impressie: Sony V90DW MUTEKI

Soms lanceren fabrikanten producten waarvan je het nut niet echt ziet, of waar je in ieder geval niet snel zelf je geld aan zou uitgeven. Maar, toch zou je die producten wel eens kort willen testen om te zien wat het nu eigenlijk is. De Sony V90DW MUTEKI is een dergelijk apparaat en aangezien Martijn de afgelopen twee weken twee feestjes moest organiseren was dit het perfecte moment om dit gevaarte eens in de tuin te zetten. Je leest de impressie van dit alles-in-één audiosysteem in Impressie: Sony V90DW MUTEKI – audiosysteem met verlichting voor een feest(je).

Review: Panasonic TX-55FZ950 (Belgisch model) en Panasonic TX-55FZW954 oled tv’s

Het nieuwe OLED topmodel van Panasonic moet net als zijn voorganger een waardige studiomonitor zijn. Dat betekent dat je top beeldkwaliteit mag verwachten, en dankzij de Technics soundbar staat er ook indrukwekkende audio op het programma. In deze reviews bekijken we zowel het Belgische als het Nederlandse model. Eric vertelt je er alles over. Kijk voor het Belgische model voor de review van de Panasonic TX-55FZ950 (FZ950-serie) oled tv en voor het Nederlandse model de review van de Panasonic TX-55FZW954 (FZW954-serie) oled tv.

Advertentie

IFA 2018: wat kunnen we verwachten?

Over een week zitten we weer in Berlijn, waar op 29 augustus de IFA 2018 van start gaat. Tijdens deze grootste elektronicabeurs van Europa presenteren nagenoeg alle grote fabrikanten hun nieuwste producten en ontwikkelingen. Wat kunnen we verwachten? Op TabletsMagazine lees je de verwachtingen van Wesley op het gebied van tablets en phablets. Op HomecinemaMagazine geeft Martijn de verwachtingen op het gebied van home cinema, terwijl Martijn je ook op SmarthomeMagazine alles vertelt over de nieuwe Philips Hue-producten die tijdens de IFA 2018 gelanceerd zullen worden.

Review: Denon CEOL N10 netwerkmuzieksysteem

Er worden nog aardig wat minisystemen verkocht en in dat segment is de CEOL-reeks van Denon al jaren in alle stilte een succes. Deze apparaten met tuner, cd-speler en streaming zijn sowieso alleskunners, maar de N10 doet er een schepje bovenop door ook HEOS-compatibel te zijn. Jamie nam het netwerkmuzieksysteem onder de loep. Zijn ervaringen lees je in de review van de Denon CEOL N10.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)