FWD Weekly update: Nieuwe vlog en draagbare bluetooth-speakers

21 juni 2020 3 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar slimme buitenverlichting in een nieuwe vlog en bekijken we vijf betaalbare bluetooth speakers die ook in je rugtas passen.

FWD Vlog: Slimme buitenverlichting kopen – waar moet je op letten?

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer lange avonden in de tuin gaan doorbrengen. Die tuin verdient nu dan ook wat extra aandacht. Heb jij al aan slimme verlichting voor dat beetje extra sfeer gedacht? In deze video vertellen we je alles over slimme buitenverlichting.

Betaalbare bluetooth speakers: vijf opties die ook in je rugtas passen

Toen Sonos Move werd geïntroduceerd was de grootste kritiek dat deze ‘Move’ niet per se heel geschikt was voor… on the move. Hij is groot, relatief zwaar en is daardoor niet makkelijk mee te nemen in een rugzak. Maar, welke bluetooth speakers zijn wel geschikt voor onderweg? We hebben een aantal draagbare én betaalbare bluetooth speakers voor je uitgezocht in dit artikel.

Review: Innr tuinverlichting (Smart Spot Lights en Flex Lights)

Eerder deze maand introduceerde Innr zijn eerste producten voor in de tuin. Het Nederlandse bedrijf komt met een set van spots die in de tuin kunnen worden geplaatst, plus een lichtstrip die overal in de tuin opgehangen of neergelegd kan worden. In deze review bekijken we de nieuwe Innr buitenverlichting.

Review: Sony Xperia 10 II

De Sony Xperia 10 II met zijn grote oled-scherm is op papier een aantrekkelijke smartphone. Hoe bevalt die in de praktijk? Met een prijs van 369 euro wordt het apparaat ook nog eens mooi in de markt gezet. Maar weet Sony wel te overtuigen met de Xperia 10 II? Wesley vertelt het je in de review van de Sony Xperia 10 II.

Review: Sony KD-55A8 (A8-serie) oled-televisie

De verschillen tussen opeenvolgende modellen kunnen soms erg klein zijn. Zo had de 2019 AG8 zoveel gemeen met de 2018 AF8 dat we nauwelijks van een nieuw model konden spreken. De nieuwe KD-55A8 (Sony liet de G weg in dit modelnummer) ziet er dan weer wel een flinke stap voorwaarts uit. Eric vertelt je alles over dit nieuwe model in de review van de Sony KD-55A8.

Smarthome en nfc: zo kan je ook je huis slimmer maken

Near field communication (nfc) wordt tegenwoordig vooral in verband gebracht met betalen via je smartphone. Maar de chips zijn echter ook een geweldige oplossing voor het slimmer maken van je huis. Laura vertelt je er alles over in dit artikel.

Review: Sonos Arc met Sonos Sub en Sonos One in surround-opstelling

In een eerste test enkele weken geleden bekeken we de nieuwe Sonos Arc-soundbar. Op zijn eigen presteert dit toestel sterk, maar hoe zit het als je de Arc uitbreidt met een Sonos Sub en/of twee extra speakers voor achteraan in de woonkamer? Is deze toch niet goedkope upgrade de moeite waard? Dat onderzoeken we in deze follow-up review.

Reacties (0)