FWD Weekly update: Minimalistische soundbar en de beste smartphones

30 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over een minimalistische soundbar met een redelijk prijskaartje van Yamaha en kijken we naar het overzicht van de beste smartphones van 2019 tot nu toe.

Review: Yamaha MusicCast Bar 40

De MusicCast Bar 400 is een minimalistische soundbar met een redelijk prijskaartje en prima virtuele 3D-prestaties. Het is een middenklasser met veel extra’s, dankzij het MusicCast-platform met veel streamingopties toe én de mogelijkheid om de Bar 400 uit te breiden met draadloze rear-speakers. Jamie vertelt je alles over deze soundbar in de review van de Yamaha MusicCast Bar 40.

De beste smartphones van dit moment (zomer 2019)

Ieder seizoen krijg je van ons een overzicht van de beste smartphones en tablets van dit moment. De zomer is zojuist officieel aangebroken en de zomerhitte doet gelijk van zich spreken. Heb je nog vakantieplannen en wil je een nieuwe smartphone meenemen tijdens je reis? De zomer is een mooi moment om te kijken naar de beste smartphones van dit moment. Afgelopen week kon je al het overzicht bekijken van de beste tablets van dit moment.

Review: Harman Kardon Citation One

De komst van de Nederlandse Google Assistent betekent niet dat je afhankelijk bent van Google’s eigen Home-speakers. Ook andere fabrikanten kunnen met de slimme assistent aan de slag. Eerder las je al de review van de LG WK7-speaker, terwijl ook Harman Kardon al voorbij is gekomen in de review van de Citation 100, 300 en 500. Het bedrijf heeft echter ook een directe concurrent voor de Google Home en de LG WK7 op de markt gebracht met de Citation One. Tom vertelt je alles over deze krachtige kleine speaker in de review van de Harman Kardon Citation One.

Smart home platformen: een overzicht van alle grote spelers

Wil je graag beginnen met de eerste aankoop voor je smarthome? Dan is het een goed idee om je vooraf in te lezen over de verschillende smart home platformen. Je kunt natuurlijk allerlei losse producten aanschaffen die je vervolgens allemaal individueel via een eigen app kunt aansturen. Toch is dat niet helemaal de bedoeling van het slimme huis. Je wilt tenslotte dat de slimme apparaten met elkaar kunnen communiceren via één systeem. Wat heb je dan nodig? Een smart home platform. Tom vertelt je alles over de grote spelers op dit gebied in dit achtergrondartikel.

Reacties (0)