FWD Weekly update: Hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins en Nuki Opener

15 december 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vergelijken we twee hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins en kijken we naar een slim accessoire waarmee je de gezamenlijke voordeur in een appartementencomplex kunt openen.

Review: Bowers & Wilkins PX7

Afgelopen zomer heeft Bowers & Wilkins de nieuwe PX-serie hoofdtelefoons aangekondigd. Het topmodel is de PX7, voorzien van actieve noise cancelling en premium materialen. Officieel is het geen opvolger van de alweer twee jaar oude PX, maar in deze review zet Martijn beide hoofdtelefoons toch tegenover elkaar. Lees het in de review van Bowers & Wilkins PX7.

Review: Nuki Opener – nu hoef je echt niet meer van de bank af

De Nuki Opener is een handige accessoire waarmee je de gezamenlijke voordeur in een appartementencomplex kunt openen via de intercom. Dat kun je dan vanaf je smartphone regelen, maar je kunt de Opener ook zo instellen dat de deur meteen opengaat wanneer iemand op de bel drukt. Of het goed werkt vertelt Wesley je in de review van de Nuki Opener.

Review: Bang & Olufsen Beosound Stage

Bang & Olufsen kennen we natuurlijk als fabrikant van luxueuze, kostbare audiotoestellen. Maar met de Beosound Stage pakken de Denen het toch anders aan. De soundbar met Dolby Atmos-ondersteuning en Chromecast is competitief geprijsd, toch in de premiumklasse. Jamie ging met de soundbar aan de slag. Lees het in de review van de Bang & Olufsen Beosound Stage.

Advertentie

Review: Samsung UE55RU7470 (RU7400-serie) lcd led tv

Wie Samsung zegt denkt vermoedelijk automatisch aan QLED. Maar de Koreaanse fabrikant heeft ook nog een aantal lcd-tv’s in huis die geen gebruik maken van quantum dots. Ze zijn een stuk goedkoper, dus vragen we ons af wat je voor die lagere prijs echt opgeeft. Eric vertelt je alles over deze nieuwe Samsung lcd-tv. Je leest het in de review van de Samsung UE55RU7470 (RU7400-serie) lcd led tv.

LSC Smart Connect: Afstandsbediening koppelen aan de slimme lampen van Action

Wie bij winkelketen Action is gaan shoppen en de slimme verlichting en de afstandsbediening van LSC Smart Connect heeft gekocht moet even goed zoeken hoe deze afstandsbediening nu eigenlijk gekoppeld moet worden. De meegeleverde handleiding is niet echt duidelijk en wie zoekt in de app zal de afstandsbediening daar ook niet vinden. Hoe kun je nu de slimme lampen van LSC Smart Connect verbinden met de afstandsbediening? Tom vertelt het je in dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)