FWD Weekly update: Honor 8x en aftermovie Philips 2019 tv launch-event

03 februari 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we naar de betaalbare Honor 8X en zie je de aftermovie van het Philips 2019 tv en audio launch-event.

Review: Arcam AVR850 av-receiver

AV-receivers van Arcam zijn niet de meest sexy toestellen die je kunt kopen. Maar kijk liever naar waar het echt om draait. En dan zal je ontdekken dat het topmodel AVR850 van het Britse merk bijzonder sterk uit de hoek kan komen. Een uitstekend versterkingsgedeelte en Dirac maken deze 7.1-receiver een high-endmonster. Lees de conclusie van Jamie in de review van de Arcam AVR850 av-receiver.

Review: Honor 8X

De Honor 8X is een smartphone die in de kern lijkt op eerder uitgebrachte telefoons als de Huawei Mate 20 Lite en Huawei P Smart+. Kan deze telefoon nog wel iets nieuws aanbieden of kun je beter voor één van de oudere modellen gaan? Wesley vertelt het je in de review van de Honor 8X.

Zo bedien je slimme deurbellen met meerdere gebruikers (Nest, Ring, EZVIZ)

Het is mogelijk slimme deurbellen te bedienen met meerdere gebruikers. In dit artikel leggen we uit hoe je andere accounts toevoegt. Er is één algemene handeling voor complete toegang, maar per merk kunnen de overige mogelijkheden ietwat verschillen. Wesley vertelt je er alles over in dit artikel.

Review: Focal Kanta No.1

Ongeveer een jaar na de introductie van de elegante Kanta N°2-vloerstaander introduceert Focal drie nieuwe modellen, waaronder de N°1. Een mooie manier om het knappe design en het Focal-geluid aan een lagere prijs in huis te halen, vinden we. Jamie ging met het nieuwe model aan de slag. Je leest het in de review van de Focal Kanta No.1.

Panasonic TX-100FP1E Ultra Short Throw projector

Een aantal jaar geleden maakte Panasonic bijzonder knappe Home Theater projectoren. Met deze short throw projector zien we voor het eerst in lange tijd terug een model in deze categorie. De TX-100FP1E pakt uit met flink wat helderheid en een ongebruikelijke vorm. Eric vertelt je er alles over in de review van de Panasonic TX-100FP1E Ultra Short Throw projector.

Video: Aftermovie Philips 2019 tv en audio launch-event

TP Vision heeft afgelopen week tijdens het Philips 2019 tv launch-event zijn nieuwste tv’s voor dit jaar aangekondigd. Daarnaast komt het bedrijf sinds lange tijd weer met audioproducten waarop het Philips-logo te vinden is. Wij waren bij de presentatie aanwezig en maakten de aftermovie waarin de belangrijkste aankondigingen naar voren komen. Bekijk het nu in Aftermovie Philips 2019 tv en audio launch-event.

Reacties (0)