FWD Weekly update: Hands-on met de Huawei P30 Pro in Parijs en goedkoop je huis slim maken

31 maart 2019 3 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe Huawei P30 Pro. Wij waren aanwezig bij de presentatie in Parijs en hebben daar uitgebreid de camera's van het toestel kunnen checken. Ook kijken we naar manieren om goedkoop je huis slim te maken.

Goedkoop je huis slim maken: smarthome producten voor minder dan 50 euro

Het huis wordt met de dag slimmer; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er tegenwoordig een slimme variant van kopen. Maar, waar begin je nu? En waarmee begin je als je maar een klein budget hebt? Het hoeft allemaal niet heel geavanceerd en uitgebreid want voor een paar tientjes kun jij je huis al een stuk slimmer maken. In dit artikel zet Martijn vijf smarthome producten voor minder dan 50 euro voor je op een rij. We focussen ons daarbij op producten die samen kunnen werken en die eenvoudig en snel te installeren zijn.

Hands-on preview: Huawei P30 Pro

Afgelopen week werd het nieuwe vlaggenschip van Huawei aangekondigd. Naast de reguliere P30 is daar ook de nieuwe P30 Pro. Het toestel valt met name op door de uitstekende camera’s aan boord. Wesley was aanwezig bij de presentatie in Parijs. Zijn eerste ervaringen met de camera’s op het toestel konden uitgebreid in de Franse hoofdstad getest worden. Lees het in de hands-on preview van de Huawei P30 Pro.

Beste games van dit moment – deel 10 (voorjaar 2019)

In dit overzicht bespreken we de beste games die je dit voorjaar kunt spelen op je Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en Nintendo Switch. In dit artikel kijken we onder meer naar Devil May Cry 5, Kingdom Hearts 3 en Metro Exodus. Je leest het in Beste games van dit moment – deel 10 (voorjaar 2019).

Advertentie

Review: EasyControl CT200 van Bosch en Smart Radiator Thermostat

Slimme thermostaten worden steeds populairder. Alhoewel de meningen verdeeld zijn of je nu echt energie kunt besparen met een slimme thermostaat, staat het gemak van overal waar je maar bent de temperatuur op afstand in huis te kunnen veranderen buiten kijf. Nu is daar Nefit/Bosch met de EasyControl CT200. Een slimme thermostaat die je uit kunt breiden met slimme radiatorknoppen, om zo per vertrek de temperatuur in te kunnen stellen. Tom ging met de slimme thermostaat aan de slag. Lees het in de review van de EasyControl CT200 van Bosch.

User Reviews van het Denon Ceol N10 alles-in-één systeem

Om eens bij onze lezers te polsen wat zij van het Denon CEOL N10 netwerkmuzieksysteem vinden, plaatsten we een oproep: ‘wil jij een paar weken over een N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we vervolgens integraal zullen publiceren? Meld je dan aan!’ Inmiddels zijn de drie user reviews van onze thuistesters op HiFi.nl verschenen, je leest er alles over in dit artikel.

Review: Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus

In deze uitgebreide recensie kijken we naar twee nieuwe smartphones van Motorola: de Moto G7 en de Moto G7 Plus. Het zijn beide budgetsmartphones met redelijke specificaties voor een betaalbare prijs. De G7 heeft een adviesverkoopprijs van 249 euro, terwijl de prijs van de G7 Plus 299 bedraagt. Wesley test beide toestellen in de review van de Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus.

Reacties (0)