FWD Weekly update: Grote speaker en de beste tablets van dit moment

30 december 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Paradigm Monitor SE 6000F en geven we je een overzicht van de beste smartphones en tablets van dit moment.

De beste lcd led en oled tv’s van 2018/2019

We hebben dit jaar meer dan 90 producten uitgebreid getest, waaronder de beste tv’s van nagenoeg alle grote merken. Maar, welke televisie kun je nu het beste kopen? In dit artikel bespreekt Martijn de beste lcd en oled tv’s van 2018 / 2019, kijkend naar verschillende prijsklassen.

De beste smartphones en tablets van dit moment (winter 2018)

Ieder seizoen geven we je een overzicht van de beste smartphones, tablets, convertibles en hybrides van dit moment. Wesley en Tom gingen aan de slag met het overzicht van de winter van 2018. Je leest het in De beste smartphones van dit moment en De beste tablets van dit moment.

De trends van nu: van spraakbediening naar praten met je apparatuur

Ons netwerk is sinds inmiddels twee jaar een stuk breder geworden. We schrijven over steeds meer producten, waaronder ook mobile, smarthome en wearables. Al deze categorieën komen echter steeds dichterbij elkaar te liggen en overlappen elkaar zelfs al deels. Met name op het gebied van bediening zien we één belangrijke trend vaak voorbij komen; spraakbediening. Martijn vertelt je er alles over in dit artikel.

Review: Paradigm Monitor SE 6000F

Paradigm uit Canada heeft een mooie reputatie in de high-end, maar durft ook aan een lagere prijs interessante speakers te maken. Zoals de 6000F uit de goedkoopste Monitor SE-lijn. Jamie heeft de luidspreker getest. Zijn ervaringen lees je in de review van de Paradigm Monitor SE 6000F.

De beste (Ultra HD) Blu-ray spelers van 2018/2019

We hebben dit jaar meer dan 90 producten uitgebreid getest, waaronder ook diverse Blu-ray spelers van de grote merken. Hoewel we steeds meer streamen geniet de fysieke disc voor velen nog de voorkeur en wil je gaan voor de beste kwaliteit en de nieuwste standaarden dan is de disc nog altijd de beste optie. Maar, welke speler kun je nu het beste kopen? In dit artikel bespreekt Martijn de beste (Ultra HD) Blu-ray spelers van 2018 / 2019, kijkend naar verschillende prijsklassen.

Beste slimme verlichting: met deze merken zit je altijd goed

Voor veel mensen is slimme verlichting de eerste kennismaking met het smarthome. Waar tot voor kort slechts enkele merken beschikbaar waren, daar is de afgelopen tijd een wildgroei ontstaan van verschillende merken op het gebied van slimme verlichting. De slimme verlichting verschijnt in tv-reclames, in tv-programma’s en in advertenties online. Iedereen lijkt een graantje mee te willen pikken van deze snel opkomende markt. Hierdoor kan het voor de consument soms lastig kiezen zijn. In dit artikel kijkt Tom daarom naar de beste slimme verlichting.

Reacties (0)