FWD Weekly update: CES 2019 round-up en winnaars FWD Show Awards

13 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
LG-sfeer

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we naar de CES 2019. We vertellen je alles over de nieuw aangekondigde producten en onthullen de winnaars van de FWD Show Awards CES 2019.

FWD Show Awards CES 2019: dit zijn de winnaars

CES 2019, de grootste show op het gebied van consumentenelektronica, zit er op. Wij waren dit jaar weer van de partij in Las Vegas en hebben een groot aantal mooie en interessante producten voorbij zien komen. De beste producten uit elke productcategorie onderscheiden we met een award. Bekijk de winnaars in FWD Show Awards CES 2019.

CES 2019 round-up

Tijdens de CES 2019 in Las Vegas zijn er erg veel nieuwe producten aangekondigd. Welke nieuwe producten komen er in 2019 aan? En wat zijn de trends voor het komende jaar? Je leest er alles over in onze CES 2019 round-ups in de categorieën Hifi, Home CinemaMobile en Smarthome.

Review: Linn Selekt DSM

De Selekt is het nieuwste hifi-apparaat van Linn, uitgerust met allerlei boeiende functies én een prijskaartje dat voor het Schotse merk heel bereikbaar mag genoemd worden. Jamie ging ermee aan de slag. Zijn ervaringen lees je in de review van de Linn Selekt DSM.

Reacties (0)