FWD Weekly update: Betaalbare Ultra HD Blu-ray-speler en alles over smart displays

21 oktober 2018 3 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een betaalbare Ultra HD Blu-ray-speler en vertellen we je alles over smart displays.

Review: Samsung Galaxy Tab A 10.5

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 is de nieuwste budgettablet van het Zuid-Koreaanse bedrijf, met een aantal interessante features. Zo beschikt de tablet over dezelfde slimme aansluiting van de Galaxy Tab S4 en zijn er ook hier vier speakers aanwezig. Voldoet de nieuwe budgettablet aan de verwachting? Wesley zocht het voor je uit. Lees het in de review van de Samsung Galaxy Tab A 10.5.

Review: Sony KD-65AF9 (AF9-serie) Master Series OLED tv

In de ‘Master’ reeks van Sony vinden we niet enkel de ZF9 terug, maar natuurlijk ook een nieuw OLED-model. De KD-65AF9 is de opvolger van de A1. Hij is uitgerust met het meest recente OLED-paneel, de nieuwe X1 Ultimate beeldprocessor, en een verbeterde versie van Acoustic Surface. Kortom, een zeer volledig pakket voor wie beeld- en geluidskwaliteit hoog in het vaandel draagt. Eric heeft het nieuwe OLED-model uitvoerig getest. Lees het in de review van de Sony KD-65AF9 (AF9-serie) Master Series OLED tv.

Review: Abyss AB-1266 PHI CC hoofdtelefoon

Als het gaat om ultieme high-end hoofdtelefoons zijn er verschillende merken die veel moeite doen om op te vallen. Abyss heeft daar geen zin in, terwijl ze wel producten bouwen die tot de absolute wereldtop behoren. Zoals de AB-1266 PHI CC die we hier bekijken. Jamie vertelt je alles over deze high-end hoofdtelefoon in de review van de Abyss AB-1266 PHI CC hoofdtelefoon.

Review: Zo breid je de Nest Hello deurbel uit met een draadloze chime (gong)

Onlangs hebben we onze uitgebreide review van de Nest Hello deurbel online gezet en daar waren we nogal enthousiast over. Maar, toch hadden we ook wat puntjes van kritiek, en één van deze punten was het ontbreken van een draadloze gong. Toen we dat punt ook via lezers meermaals te horen kregen ging Martijn op zoek naar een oplossing, en die oplossing is gevonden in de vorm van de Honeywell draadloze gong. Lees er alles over in de review.

Review: Sony UBP-X500 Ultra HD Blu-ray-speler

Afgelopen zomer heeft Sony de UBP-X500 Ultra HD Blu-ray speler aangekondigd. Dit nieuwe model moet net onder de UBP-X700 vallen en moet het dan ook stellen zonder features als apps en een extra HDMI-uitgang. De speler is op het moment van schrijven te koop voor iets minder dan 190 euro, maar is hij die prijs waard? Martijn heeft het voor je uitgezocht in de review van de Sony UBP-X500 Ultra HD Blu-ray-speler.

Wat is een smart display en heb je er een nodig?

De slimme speaker is inmiddels een bekend fenomeen, maar sinds dit jaar zien we ook steeds meer slimme displays – oftewel smart displays – op de markt verschijnen. Wat is een smart display precies en heb je er een nodig? Martijn legt het je uit in dit artikel.

Reacties (0)