‘Windows 10 Mobile verschijnt medio februari’

25 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-mobile-retina

Het schijnt zo te zijn dat Microsoft wederom de lancering van Windows 10 Mobile heeft verplaatst. Nu moet de upgrade in februari gaan uitkomen. Het voordeel van dit uitstel, is dat toekomstige gebruikers de nieuwste versie van het OS krijgen.

Gerucht: release Windows 10 Mobile medio februari

Microsoft zou de release van Windows 10 Mobile wederom hebben verplaatst, zo blijkt uit interne e-mailberichten van het bedrijf. Het uitstel is wederom een maand en dat betekent dat eigenaars van Windows Phone 8 en kleine tablets tot medio februari zouden moeten wachten totdat de software-upgrade beschikbaar komt. Ook is de beveiligingsupdate voor het platform naar dezelfde maand verplaatst. Mocht je dus een Microsoft Lumia 950 of Lumia 950 XL op zak hebben, dan krijg je je update dus ook later.

Microsoft wil de lancering van het OS voor smartphones, phablets en kleine tablets niet gaan haasten. Hoewel het als nadelig kan worden beschouwd dat de update wederom op zich laat wachten, is het toch ook een voordeel: je krijgt niet alleen software die ook echt af zal zijn, maar ook software die de nieuwste updates met betrekking tot online veiligheid in zich heeft. En dat lijkt ons het wachten waard. Mocht je alvast een voorproefje van de software willen hebben, dan kun je je nog altijd aanmelden als tester van Windows 10 Mobile.

Reacties (0)