‘Video toont Google Pixel 3 XL met 6,7″-scherm’

13 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-3-xl-lek-video

Er is online een video verschenen waarin we mogelijk de Google Pixel 3 XL te zien krijgen, die mogelijk een scherm van 6,7-inch krijgt. Google kondigt de nieuwe smartphonelijn waarschijnlijk aan op 4 oktober, tijdens het jaarlijkse evenement van het bedrijf.

‘Google Pixel 3 XL te zien in video’

Eerder deze maand verschenen er al foto’s van een productieversie van de Google Pixel 3. Deze week komen we een gelekte video tegen waarin we een smartphone te zien krijgen die lijkt op de Google Pixel 3 XL. Uit de video blijkt dat deze smartphone een scherm heeft van 6,7-inch en een resolutie van 2.960 bij 1.440 pixels. Dat is dus bijna een inch groter dan het scherm van de Pixel 2 XL. Verder krijgt dit toestel, zoals het nu lijkt, een accu met een vermogen van 3.430 mAh, evenals een camera van 12,2 megapixel op de achterkant.

Aan de voorkant zitten twee camera’s van 8,1 megapixel. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 845-processor, evenals 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Ook wordt deze telefoon geleverd met Android Pie. Verder is het opvallend dat de sim-lade dit keer aan de onderkant zit. Naar verluidt kondigt Google op 4 oktober aanstaande zijn nieuwe smartphones aan, evenals andere producten. Mogelijk komen er ook nieuwe versies van de Google Home, Pixelbook of Pixel Buds.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)