Video: Swype 3.0 voor Android Honeycomb tablets

14 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
Swype-3-0

Voor wie Swype nog niet kent; het is een keyboard applicatie die je op een normale manier kunt gebruiken door te typen, maar ook door zogenaamd te 'swypen'. Glij met je vingers over de toetsen die het woord moeten vormen en Swype voorspelt en begrijpt het woord wat jij wil schrijven. Swype 3.0 is nu geoptimaliseerd voor Android Honeycomb, tablets dus.

De nieuwe versie van Swype ondersteunt bijna alle verschillende resoluties en je kunt in zowel landscape als portrait modus typen. Nieuw in deze versie is ook het verkleinen van het virtuele toetsenbord en deze plaatsen in het midden, aan de linkerkant of aan de rechterkant van het scherm. Daarnaast is er een nieuw balk boven het toetsenbord geplaatst waarin woordsuggesties verschijnen. Je kunt hier ook zelf woorden aan toevoegen en op deze manier bij snel typen (wat vaak niet helemaal correct gaat) de juiste woorden kiezen. Bekijk na de break twee promotievideo’s en een hands-on video.

Swype 3.0 Trailer

Swype 3.0 demo

Slashgear heeft al met de nieuwe Swype versie mogen spelen en was zeer tevreden. Volgens hen is Swype beter dan het virtuele keyboard op elk platform in de markt. Hieronder vind je de hands-on video.

Swype 3.0 hands-on video

Swype 3.0 beta is te downloaden op de website van het bedrijf en zal in de toekomst ook standaard op Honeycomb (en nieuwere versies van Android) verschijnen.

Reacties (0)