Video: Notion Ink Adam tablet gedemonstreerd

19 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
notion-ink-feature

Notion Ink heeft een demonstratie video van haar Adam Android tablet verspreid. Deze video toont de innovatieve Eden user interface en de multitasking functie, draaiend op Android 2.3. De demo toont Notion Ink CEO Rohan Shravan die door de applicaties van de tablet gaat, waaronder de e-reader, 'Canvas' paint app en meer - naast ook de USB connectiviteit.

De Eden user interface is door Notion Ink zelf ontwikkeld en ook de multitasking functie heeft de handtekening van het bedrijf zelf. Notion Ink heeft aangegeven dat het mogelijk is meerdere applicaties tegelijkertijd te draaien en ook nog tegelijkertijd in het scherm te hebben. Er wordt dus heel wat verwacht van de mogelijkheden.

Wat de video betreft ziet het meeste er soepeltjes en vloeiend uit, al zit er wat vertraging in de schakeling tussen panels. Onze verwachtingen blijven in ieder geval hoog.

Op dit moment is de Notion Ink Adam tablet alleen als pre-order te bestellen via de website van het bedrijf. Verwacht wordt dat binnenkort ook retailers toegang krijgen tot het apparaat. De tablet moet over 8 tot 12 weken uitgeleverd kunnen worden. Tijdens de CES 2011 kunnen we het apparaat in vol ornaat bewonderen.

Reacties (0)