Tekenen in Office-apps op iPhone is nu mogelijk

15 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
office-2016

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de Office-apps op iPhone, waardoor je nu ook kunt tekenen in Word, Excel en PowerPoint op de smartphone. Je kunt de updates nu elk moment verwachten op je iOS-smartphone of -phablet.

Tekenen binnen Office-apps op iPhone

Hoewel Microsoft er behoorlijk snel bij was en met een behoorlijke vaart nieuwe features introduceerde voor de Microsoft Office-apps op iPad, lopen de versies voor de iPhone al een tijdje achter. Daar waar het al maanden mogelijk is tekeningen en aantekeningen met de vinger te maken op de iPad, is dat pas vanaf nu mogelijk op de iPhone van het bedrijf, bijvoorbeeld op de 6S Plus. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Microsoft Word, Excel en PowerPoint namelijk een update voor die apps verwachten die de nieuwe tool introduceert.

iPhone-bezitters kunnen daardoor – net zoals eigenaars van iPads en Windows-tablets, tekenen binnen de eerdergenoemde applicaties. De optie is nog wel goed verborgen. Maar wanneer je hem eenmaal gevonden hebt, dan kun je kiezen uit enkele objecten, een pen, een markeerpen of een gum. Ook kun je de dikte en de kleur aanpassen en kun je overal, waar je maar wil, iets tekenen of schrijven. In Excel kun je bijvoorbeeld over alle tabellen heen tekenen, terwijl je in Microsoft PowerPoint moeiteloos over de (vele) slides kladdert.

Microsoft Word | Microsoft Excel | Microsoft PowerPoint

Reacties (0)