Spring Creators Update Windows 10 in april te downloaden

13 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-windows

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de volgende versie van Windows 10 in april te downloaden zal zijn voor alle normale gebruikers. De update zal Spring Creators Update heten, al heeft Microsoft die naam helaas nog niet bevestigd.

Spring Creators Update verschijnt in april

Microsoft is voornemens de Spring Creators Update te lanceren in april 2018. De softwaregigant heeft de naam van de update officieel nog niet bevestigd, maar eerder verscheen de huidige naam al in het nieuws. Het feit dat de grote lente-update over een paar weken al zal verschijnen heeft Microsoft via een blogpost naar buiten gebracht. De grote update is opgenomen in een handig overzicht, waarin ook wordt vermeld tot wanneer de update wordt ondersteund. Dat zal tot oktober 2019 zijn, anderhalf jaar vanaf april 2018.

Nu moet Microsoft de laatste puntjes nog op de i zetten voor de Spring Creators Update en dit moet volgende week gebeurd zijn. Meestal verscheept het bedrijf de update een paar weken daarna. De nieuwe update voor Windows 10 neemt een hoop dingen met zich mee, waaronder ondersteuning voor high dynamic range, de Timeline en het Fluent Design. Ondertussen is het bedrijf uit Redmond al begonnen met het testen van de volgende update, Redstone 5. Deze herfstupdate staat gepland voor oktober 2018.

Reacties (0)