Sommige iPad Pro-modellen zijn krom, maar Apple zegt dat dit normaal is

20 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
iPad-Pro-2018

De nieuwe iPad Pro-modellen zijn nog maar net verkrijgbaar, maar gebruikers klagen nu al om de kromme chassis van de apparaten. Apple heeft gereageerd op de klachten en laat weten dat dit eigenlijk heel normaal is, vanwege het productieproces.

Kromme iPad Pro is heel normaal

Verschillende eigenaars van de nieuwe iPad Pro-modellen (11- en 12,9-inch) klagen over het feit dat hun tablet gebogen is wanneer ze hem net uit de doos halen. Maar het kan ook zijn dat die kromming voorkomt wanneer je de tablet al een tijdje in gebruik genomen hebt. Apple heeft gereageerd op dit probleem en laat tegenover The Verge weten dat het geen defect of probleem is. Sommige Pro’s komen nou eenmaal krom uit de fabriek, maar de verwachting is dat alles gewoon blijft werken en dat de iPads niet mettertijd krommer worden.

Apple has confirmed to The Verge that some of its 2018 iPad Pros are shipping with a very slight bend in the aluminum chassis. But according to the company, this is a side effect of the device’s manufacturing process and shouldn’t worsen over time or negatively affect the flagship iPad’s performance in any practical way. Apple does not consider it to be a defect.

Zoals het er nu naar uitziet lijkt het alleen te gaan om het lte-model van de nieuwe iPad Pro, vanwege de plastic strip voor de antenne. Apple heeft echter niet aangegeven dat het probleem uniek is voor dit model; ook zijn er mensen met de wifi-versie die claimen dat hun tablet gebogen is. Mocht je dit dus tegenkomen bij je eigen versie, dat is dus gewoon heel normaal, volgens Apple.

Reacties (0)