‘Scherm Google Pixel 4 krijgt 90 Hz-verversingssnelheid’

08 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 4-1

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de Google Pixel 4 een 'smooth display' met een verversingssnelheid van 90 Hz. Er zijn nog niet heel veel telefoons te koop met zo'n scherm: de OnePlus 7 Pro is daar in elk geval eentje van.

Pixel 4 met 90 Hz-scherm – gerucht

De website 9to5Google schrijft, op basis van een betrouwbare bron, dat Google voornemens is de Pixel 4-modellen uit te rusten met een ‘smooth display’ met een 90 Hz-verversingssnelheid. Het zou gaan om allebei te modellen, dus de reguliere versie met een 5,7″- en de 4 XL-versie met een 6,3″-scherm. Een scherm met een hoge verversingssnelheid is mooi, weten we door de OnePlus 7 Pro, maar kan ten koste gaan van de batterijduur. Respectievelijk krijgen de Google-telefoons accu’s van 2.800 en 3.700 mAh. Niet heel indrukwekkend.

De twee camera’s achterop zouden sensoren van twaalf en zestien megapixel krijgen. Onder de motorkap zit mogelijk de Qualcomm Snapdragon 855, net zoals elk ander Android-toptoestel van dit jaar. Wel zal er meer werkgeheugen aanwezig zijn ten opzichte van de Pixel 3, namelijk 6 GB. 9to5Google meldt verder dat de releasedatum van de Pixel 4 op 4 oktober gepland staat. Onduidelijk is echter nog of Google van plan is de toestellen naar Nederland te brengen. Later dit jaar horen we daar ongetwijfeld meer over.

Reacties (0)