Samsung Galaxy Tab 3 tablets nu te bestellen, prijzen bekend

18 juni 2013 1 Minuut 7 Reacties
Galaxy-Tab-3-8-10

De nieuwe Samsung Galaxy Tab 3 tablets zijn een aantal weken geleden aangekondigd en tot vandaag ontbraken alleen de prijzen nog. Eén van Nederlands grootste retailers heeft vandaag de pre-orders voor de Galaxy Tab 3 tablets geopend en dus ook de prijzen bekendgemaakt. Alle modellen in de serie worden vanaf de tweede week van juli in Nederland verwacht.

Prijzen Samsung Galaxy Tab 3 tablets

Tabletcenter.nl, onderdeel van Coolblue, is vandaag begonnen met het accepteren van pre-orders voor de derde generatie Galaxy Tab tablets, zo laat het bedrijf aan Tablets Magazine weten. Momenteel zijn alleen de wifi-only modellen nog te vinden op de website van de winkel met prijzen die wat hoger liggen dan we verwacht of gehoopt hadden. Coolblue benadrukt dat dit de adviesprijzen zullen zijn.

Zo kost de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0) 199 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 7-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.2GHz dualcore processor, 8GB aan opslaggeheugen, twee camera’s en Android 4.1 Jelly Bean.

De Galaxy Tab 3 (8.0) kan besteld worden voor een prijs van 299 euro en daarvoor krijg je onder meer een 8-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.5GHz dualcore processor, 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s en Android 4.2 Jelly Bean.

Advertentie

Het grootste model in de serie is de Galaxy Tab 3 (10.1) die een prijs van 379 euro heeft maar wel meteen met een 50 euro cashback actie geïntroduceerd wordt. Dit model beschikt onder meer over een 10.1-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.6GHz dualcore Intel Atom procesor, 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s en Android 4.2 Jelly Bean software.

De prijzen van de 3G-versies zijn nog niet bekend en ook zijn voorlopig alleen de witte modellen te bestellen. Eerder deze maand doken er ook afbeeldingen van bruine versies op. De levering van de tablets staat gepland na 11 juli.

Update: Inmiddels zijn ook de prijzen van de 3G/4G-versies bekend.

Meer informatie

Meer informatie over de tablets in de nieuwe Galaxy Tab 3 serie vind je in onze uitgebreide vergelijking waarin we de drie modellen naast elkaar zetten.

Reacties (7)