Samsung Galaxy S9 zou één achtercamera krijgen

10 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S9 lek

De Samsung Galaxy S9 lijkt één camera te krijgen op de achterkant. Een geblurde foto is online gezet, waar alleen die camera duidelijk op te zien is.

/span>

De rest van het ontwerp dus niet. Ook ontbreken nadere details over de camera, zoals de gekozen sensor en de resolutie. Het zou ook nog kunnen dat de Galaxy S9 Plus wel twee camera’s op de achterkant krijgt, en de Galaxy S9 niet. De Galaxy S9 Plus gaat zo erg veel op de Galaxy Note 8 lijken. Ook wat het formaat betreft.

Vingerafdrukscanner

Er is nog wel een ander detail dat duidelijk lijkt te worden uit de foto, als die tenminste een echte Samsung Galaxy S9 laat zien: de vingerafdrukscanner lijkt zich op de achterkant te bevinden onder de camera. Op de Galaxy S8 en S8 Plus zit die scanner nog naast de camera.

Advertentie

Voorts wordt onthuld dat de gefotografeerde telefoon 64GB opslaggeheugen aan boord heeft, want dat staat op een sticker die op het toestel zit.

Schermformaat

De Galaxy S9 wordt ergens begin volgend jaar verwacht. Er zijn al wat details gelekt. Er zou geen 21:9-scherm zijn gekozen, is het laatste gerucht over de vorm van het scherm. Over de schermdiagonaal is onthuld dat die 5,77 inch groot zal zijn, en dat komt ongeveer overeen met het 5,8-inch scherm van de Galaxy S8.

De gekozen processor voor de westerse markt is een Qualcomm Snapdragon 845, die onlangs door de chipfabrikant werd onthuld. De toestellen die op de Aziatische markt worden uitgebracht, zullen waarschijnlijk worden voorzien van een Exynos 9810-chipset die door Samsung zelf is ontwikkeld.

Metaal en glas

De foto onthult verder niet veel, maar wel dat het toestel waarschijnlijk wordt gemaakt van metaal en glas. Of het toestel tijdens het Mobile World Congress in februari wordt onthuld of eerder, is nog niet bekend.

Reacties (0)