Samsung Galaxy C7 Pro wordt betaalbare phablet met 5,7-inch scherm

26 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-c7-pro

Nu de Galaxy Note 7 van de markt is gehaald, heeft Samsung kennelijk haast om wat andere nieuwe phablets op de markt te brengen. De Samsung Galaxy C7 Pro komt er binnenkort aan. Deze 5,7-inch phablet is al gespot in een benchmark.

Galaxy C7

De nieuwe phablets hebben nette specs, maar kunnen niet tippen aan de Note 7. De Galaxy C7 Pro heeft het typenummer SM-C7010. Deze is nog iets groter dan de Galaxy C5, die ook in een 2016-versie naar de winkels toe komt. Nog in december moeten beide phablets in de winkels verschijnen.

Snapdragon 626-processor

De Galaxy C7 Pro heeft voor een midrange toestel aardige specificaties. Er zit een achtkernige Qualcomm Snapdragon 626-processor in, waarvan de kernen zijn geklokt op 2,21 Ghz. Android 6.0.1 drijft het toestel voort. Het 5,7-inch scherm heeft een resolutie van 1080 pixels. Onder de homeknop bevindt zich een vingerafdruksensor. De telefoon is slechts 6,7 millimeter dun, en heeft een behuizing van metaal.

Twee simkaarten

Er kunnen twee simkaarten in worden gestoken. Het tweede simkaartslot kan ook door een micro sd-kaart worden bezet. NFC zit erin, voor Samsung Pay en andere (betaal)activiteiten. De telefoon heeft een batterij van 3300 mAh en heeft alle gebruikelijke verbindingen, waaronder wifi, bluetooth 4.1 en 4G lte. De telefoon zou in India zo’n 188 euro gaan kosten. Prijzen en beschikbaarheid in Nederland zijn nog onbekend, maar een prijs van pakweg 250 euro lijkt een realistische gok.

Reacties (0)