Ook de Razer Phone 2 krijgt update naar Android Pie

28 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
razer-phone-2-2

Razer brengt de software-update Android Pie naar de Razer Phone 2. Het bedrijf rolt de software uit naar alle toestellen die niet via een provider zijn gekocht. Daarna zijn alle mensen die hun telefoon bij een provider hebben gekocht aan de beurt.

Update Razer Phone 2

Vanaf vandaag voorziet Razer alle Razer Phone 2-toestellen die niet via een provider zijn gekocht, rechtstreeks via een Over-the-air (OTA)-update van de nieuwe software. Vervolgens zullen de mobiele providers de via hen gekochte toestellen van hun specifieke versie van Android 9.0 Pie voorzien. Daar komt bij dat Razer ook met een kortingsactie komt, waarbij de telefoon tijdelijk 549,99 euro kost. Die actie duurt de hele maand maart.

Android Pie brengt een aantal verbeteringen met zich mee. De software brengt onder meer bediening met gebaren met zich mee voor toestellen waar geen knoppen meer op zitten. Ook heeft Google de accuduur van toestellen met Android Pie weten te verbeteren door kunstmatige intelligentie in t zetten. Verder zijn er nieuwe privacyfuncties zodat apps niet zomaar op de achtergrond draaien en informatie verzamelen en voegt Google digitaal welzijn toe om smartphoneverslavingen tegen te gaan.

Razer belooft zelf dat de Razer Phone 2 dankzij deze update op de eerste plaats intuïtiever werkt en ook efficiënter gebruik maakt van de accu. De nieuwe software zorgt ook voor een betere gebruikservaring tijdens gaming en ander entertainment, waar de voornaamste focus van deze telefoon ook ligt.

Reacties (0)