PUBG Mobile krijgt een Mission: Impossible Fallout-evenement

03 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
PUBG Mobile

Het populaire battle royale-spel PUBG Mobile krijgt een speciaal Mission: Impossible Fallout-evenement. Ter viering van de nieuwe Mission: Impossible in de bioscoop zal het spel de komende maand in het teken staan van de nieuwe film van Paramount Pictures.

Het evenement brengt verschillende nieuwe content naar het spel. Zo kent het spel de komende maand muziek uit de film en speciale parachutes. Ook komen er nieuwe outfits om te dragen en kunnen spelers meedoen aan verschillende challenges zoals Team Rush, Survival en First-Person Perspective om content van de film te ontgrendelen in het spel. De volledige inhoud van het evenement is als volgt:

  • Mission: Impossible – Fallout” Takeover: Players will experience all-new background music and customizable parachutes themed to the film.
  • Special In-Game Rewards: Players can exchange themed items for “Mission: Impossible – Fallout” outfits to use during the promotional campaign.
  • All-New Challenges: Players can compete in themed challenges for Team Rush, Survival and First-Person Perspective modes to earn various rewards.

Trailer online van het nieuwe evenement

Ook is er een speciale trailer verschenen van het evenement. PUBG Mobile volgt hiermee het voorbeeld van het andere populaire battle-royale spel Fortnite. Epic Games werkte eerder samen met Marvel voor de film Avengers: Infinity War. Spelers konden in de huid van Thanos kruipen tijdens een speciale gamemode.

Reacties (0)